Väylä yrityksesi rahoitukseen.
« Takaisin ajankohtaisiin

Black Friday myös Siltarahassa!

Black Friday on täällä!

Etukoodilla koroton, kuluton maksuvapaa kuukausi!

Marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai on ollut pitkään Yhdysvalloissa yksi kauppojen vuoden suurin yksittäinen ostospäivä. Päivää vietetään sikäläisen kiitospäivän jälkeisenä perjantaina ja nimensä se on saanut eri selitysten mukaan sillä, että kirjanpidossa väri on vaihtunut mustaan punaisen sijaan.

Yrittäjälle tämä tarkoittaa sitä, että alkuvuosi on ollut vielä miinusmerkkistä aikaa, mutta siitä hetkestä eteenpäin päästään plussan puolelle. Suomessa kiitospäivä ei ole noussut suosituksi kaupalliseksi juhlapyhäksi, mutta Black Friday :ta on vietty Suomessa jo useamman vuoden ajan.

Ilmainen etukoodi yrittäjälle!

Siltarahakin ottaa osaa tempaukseen, tarjoten kaikille yrittäjille etukoodilla niin sanotun lyhennysvapaan maksukuukauden. Tämä koskee kaikkia uusia lainoja.

Käytä koodia ” Blackfriday

Koodin ansiosta Siltarahan Yrityslainan ensimmäinen kuukausi on maksuvapaa. Jos haet esimerkiksi lainan 23.11.2018 ja se myönnetään sinulle samana päivänä, maksat ensimmäisen lainan kuukausierän vasta 23.1.2019. Näin ollen saat lainaasi yhden ylimääräisen, maksuvapaan kuukauden heti alkuun.

Lainalaskuri kertoo selkeästi lainan kokonaishinnan

Siltarahan Yrityslainaa lyhennetään lainalaskurin mukaisesti tasaerissä ja tiedät jo ennalta, mitä yrityksesi lainasta tulet kuukausittain maksamaan.

Me Siltarahassa uskomme, että ylimääräiselle lyhennykselle on nyt käyttöä, varsinkin kun yrittäjän tarpeet näin vuoden lähestyessä loppuaan, ovat mitä moninaisemmat. Esimerkinä, vuosi sitten lainojamme haettiin varaston rahoitukseen, kiiretyövoiman palkkaukseen, taktisiin tarkoituksiin tuloslaskelman saralla ja vaikkapa yrittäjäpariskunnan itsensä hemmotteluun.

Siltarahan Yrityslaina on mitä helpoin keino hankkia helpotusta akuuttiin kassavirtavaihteluiden tasaamiseen, tai pidemmän aikavälin tarpeisiin. Laina-ajat alkavat 1:kkn mittaisesta lainasta aina jopa 36:n mittaiseen laina-aikaan. Pääomia on mahdollista hakea aina 1 000 – 300 000 €:n välillä.

Mikäli sinulla ei ole nyt tarvetta hakea Siltarahan ilmaisella hakemuksella Yrityslainaa, vinkkaa tarjouskoodista toiselle yrittäjäkollegalle. Lainan haku on mahdollista ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä ja rahat voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä.

Nopeimmillaan lainahakemus käsitellään alle tunnissa!

Siltarahan valikoimissa on myös Siltarahan Yrityslaina XL, jossa voidaan räätälöidä laina tarjottavien vakuuksien suhteessa ja myös yhteistyökumppanin tarjoama Siltaraha Factoring -laskurahoituspalvelu.

Black Friday tarjous voimassa 23.11.2018 asti!

Muista seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Henkilöyhtiöt ja toiminimet 1 000€ - 10 000€ Siirry lainalaskuriin
Osakeyhtiöille 1 000€ -300 000€ Siirry lainalaskuriin
Yrityslaina Pro -> 500 000 asti € Siirry lainalomakkeelle
Siltaraha Factoring - myy laskusi! Lue lisää