Väylä yrityksesi rahoitukseen.
« Takaisin ajankohtaisiin

Etukoodi käyttöön: koroton maksuvapaa kuukausi

Suomessa valon määrä laskee kohti joulua, ja lokakuun pimeys yhdistettynä vesisateeseen ja piiskaavaan tuuleen, saa erityisesti monen yrittäjän mielen matalaksi. Työpäivä voi olla pitkä eikä päivänvalosta pääse juurikaan nauttimaan. Suuri ajankohtainen myllerrys ammattiyhdistyliikkeiden ja maamme hallituksen välillä lakkoineen, aiheuttaa luonnollisesti myös  ongelmia yrittäjän arkeen. Vaikutukset voivat tulla vastaan pidemmällä aikavälillä, mutta voi aiheuttaa kassavirtaongelmia välittömästi.

Tarjoammekin nyt kaikille laina-asiakkaille heti mahdollisuuden ns. lyhennysvapaaseen lainaan etukoodilla.

Etukoodi käyttöön!

Yleensä edut koskevat vanhoja asiakkaitamme, mutta tällä kertaa koodi koskee kaikkia uusia lainoja. Käyttämällä koodia HALLOWEEN ensimmäinen kuukausi on koroton ja maksuvapaa. Jos haet lainaa vaikkapa 25.10.2018, ei laskua tule marraskuussa, vaan joulukuussa!

Mikäli olet uusi asiakas, uskomme, että selkeyden ja avoimen hinnoittelumme takia löydät helposti yrityksellesi sopivimman lainatuotteen, olit sitten pieni pk-yrittäjä tai jo muutaman miljoonan euron liikevaihtoa tekevän yrityksen edustaja.

Vinkkaa kaverille

Jos puolestasi sinulla yrittäjänä ei ole nyt ole tarvetta tarjoukselle, vinkkaa siitä yrittäjäkaverillesi. Yrityksen toimialasta ja koosta riippumatta liiketoimintaan kuuluvat kassavirran vaihtelut ja muut yllättävät haasteet. Siltarahan Yrityslaina on oiva väline lyhytaikaiseen käyttöpääoman lisäämiseen. Siltarahan Yrityslaina on koroton ja se sisältää ainoastaan kiinteän toimituspalkkion. Nostimme myös yrityslainojemme tarjontaa: lainasumma voi olla jatkossa jopa 300 000 euroa ja maksuaika jopa kolme vuotta.

Muut lainamahdollisuudet

Kasvuyrityksille on tarjolla myös erityisesti räätälöity Siltarahan kasvulaina ja isompia hankkeita voimme rahoittaa Siltaraha Yrityslaina XL:n avulla, mikäli reaalivakuudet ovat kunnossa.

Tarjoamme myös kumppanimme kautta laskurahoituspalvelua Siltaraha Factoringia, joten saman osoitteen kautta saat kattavat palvelut yrityksen akuuttiin rahoitustarpeen täyttämiseen muodossa tai toisessa.

Palvelumme on auki vuoden jokaisena päivänä, ja yritysluottojen osalta rahat voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä, kun takaussitoumus on sähköisesti allekirjoitettu.

Nopeimmillaan saat rahat tilillesi jopa alle tunnissa.

 

Henkilöyhtiöt ja toiminimet 1 000€ - 10 000€ Siirry lainalaskuriin
Osakeyhtiöille 1 000€ -300 000€ Siirry lainalaskuriin
Yrityslaina Pro -> 500 000 asti € Siirry lainalomakkeelle
Siltaraha Factoring - myy laskusi! Lue lisää