Väylä yrityksesi rahoitukseen.

Yrityslaina pro

Mistä rahoitusta yritykselle?

Yrityslaina pankista ei ole ainoa vaihtoehto hoitaa yritystoiminnan rahoitus. Siltaraha tarjoaa monipuoliset yrityksen rahoitusvaihtoehdot. Yrityslainamme soveltuvat niin akuutteihin, pidempiaikaisiin, pieniin kuin isoihin rahoitustarpeisiin.

Joustavuus on tärkeää yritykselle lainaa hakiessa. Siltarahan tarjonta on erittäin kilpailukykyinen laina-ajan ja -summan, sekä hinnoittelun puolesta. Yrityslainan summa voi olla 1.000-100.000 euroa. Yrityslaina Pro mahdollistaa yrittäjälle vieläkin isomman lainapääoman aina 500.000 euroon asti. Siltarahan yrityslainojen hinnoittelu on selkeää ja avointa. Lainasta peritään kuukausierien yhteydessä lyhennettävä kiinteä toimituspalkkio. Lainasta ei peritä muita palkkioita tai kuluja, esimerkiksi korkoa.

Tarjoamme yritykselle myös lainaa ilman vakuuksia – tutustu yrityslainaan, joka on helppo ja nopea ratkaisu osakeyhtiöiden ja elinkeinonharjoittajien akuutteihin rahoitustarpeisiin.

Hae Yrityslaina Pro aina 500 000 €:n asti. Täytä hakemus ja kerro yrityksesi rahantarpeesta sekä ilmoita tarjottavat vakuudet.

Yrityksen tiedot


Lainanhakija
Edustajan tiedot
Yrityslaina XL


Yrityslainan lainamäärä voi olla 50 000 - 500 000€


Yrityslainan laina-aika voi olla 1-36 kuukautta (1-6 kk osalta lyhennys vapaa)

Vakuus / pantti

KylläEiYrityslainalle tulee antaa reaalivakuus (lainanhakijayrityksen osakkeet tai muu osake taikka arvopaperi, kiinteistö tai arvoesineet). Yksilöi vakuus mahdollisimman tarkasti (esim. vakuutena olevan yhtiön y-tunnus, huoneisto-osakkeen osoite ja pinta-alatiedot, kiinteistön kiinteistötunnus tai arvoesineen merkki ja malli.)


Pantin antaja voi olla lainanhakija tai ulkopuolinen taho (vierasvelkavakuus)


Henkilöyhtiöt ja toiminimet 1 000€ - 10 000€ Siirry lainalaskuriin
Osakeyhtiöille 1 000€ -300 000€ Siirry lainalaskuriin
Yrityslaina Pro -> 500 000 asti € Siirry lainalomakkeelle
Siltaraha Factoring - myy laskusi! Lue lisää