Yrityslaina

Siltarahan yrityslaina auttaa yrittäjiä hiljaisen sesongin aikana. Palvelemme ympäri vuoden talvisin ja kesäisin. Lainahakemuksen voi jättää aina verkkopalvelussamme ajasta ja paikasta riippumatta.
Lainanhakijamme ovat jättäneet hakemuksia investointeja varten, palkkaukseen liittyviin kustannuksiin, kassanhallintaan ja kasvuun sekä varaston täydennyksiin.

Tarkista millaisia lainavaihtoehtoja tarjoamme sinulle:

1000 € 300 000 €
Kuukausierä:
Kokonaismäärä:

Mikä on yrityslaina?

Yrityslaina on helppo ja nopea tapa saada rahoitusta yrityksen akuuttiin rahantarpeeseen.
Yrityksen kassavirran heilahtelut ja yllättävät taloushaasteet voidaan ratkaista yritysluotolla. Siltarahan Yrityslaina on helppo ratkaisu osakeyhtiöille tai henkilöyhtiöille, joilla on akuutti tarve lisärahoitukseen.
Siltarahan tarjonta on kilpailukykyinen lainan takaisinmaksun sekä lainasumman osalta. Tarjoamme yrityksille lainaa ilman vakuuksia pitkällä maksuajalla.
Lainasumma jopa 500 000 euroa
Joustava takaisinmaksuaika 1 – 36 kuukautta
Kiinteä toimituspalkkio
Ei piilokuluja
Et tarvitse reaalivakuuksia
Tarjoamamme yrityslaina on käytettävissä kaikkiin yrityksesi tarpeisiin.

Siltarahan yrityslaina auttaa yrittäjiä hiljaisen sesongin aikana. Palvelemme ympäri vuoden talvisin ja kesäisin. Lainahakemuksen voi jättää aina verkkopalvelussamme ajasta ja paikasta riippumatta. Lainanhakijamme ovat jättäneet hakemuksia investointeja varten, palkkaukseen liittyviin kustannuksiin, kassanhallintaan ja kasvuun sekä varaston täydennyksiin.

Siltaraha rating

Yrityksen luottoluokitus on yksi keskeinen kriteeri kuinka paljon yritys voi saada yrityslainaa. Jokaisella rahoituslaitoksella sekä pankilla on oma tapansa mitata yrityksen lainakelpoisuutta.
Luonnollisesti mitä korkeampi rating arvo yrityksellä on sitä helpompi on yritykselle myöntää isompia lainoja. Tähän vaikuttaa esimerkiksi yrityksen aikaisempi lainahistoria sekä hyvin hoidetut lainat.
Muita asioita jotka voivat vaikuttaa yrityksen luokitukseen.
– Yrityksen liikevaihto
– Yrityksen ikä
– Luottotiedot ja maksuhäiriömerkinnät
– Yleiset tunnusluvut
– Muut velat ja lainat
– Syy mihin tarpeeseen yritys hakee lainaa

Yrityksen luottoluokitus

Luottoluokitus yritykselle muodostuu monesta eriasiasta ja algoritmit laskevat lopullisen luokituksen yritykselle. Suomessa yritysten luottotietoja päivittävät ja pitävät yllä Bisnode ja Suomen Asiakastieto.
He pitävät yllä rekisteriä kaikista yrityksistä sekä heidän tiedoistaan ja tärkeimmistä talousluvuista.

Katso videolta miten Siltarahan yrityslaina toimii

Kysymyksiä yrityslainoista

Osakeyhtiöille

Yrityslaina

Siltaraha Yrityslaina voi olla apuna myös liiketoiminnan kasvuun ja investointeihin. Investointi voi olla pieni, kuten ravintolan jääkaappi tai suurempi, kuten isompi työkone. Kasvuun vaaditaan monella alalla suurempaa varastoa, mutta kassa on hetkellisesti tyhjä asiakkaiden maksuviiveiden johdosta.

Siltaraha Yrityslaina
 
 
 
 

Toiminimille

Yrityslaina

Pienyrityksessä varaston täydennys, henkilöiden palkkaus tai äkilliset laitehankinnat tarvitsevat aina resurssia eli rahaa. Tätä resurssia ei kuitenkaan aina ole heti saatavilla, joten monilla yrittäjillä laina mahdollistaa kasvun.
Siltarahan yrityslaina toiminimelle on helppo ja nopea turvata yrityksen kasvu ja toiminta akuuteissa tilanteissa.

Yrityslaina toiminimille

Suurempiin hankintoihin

Yrityslaina pro

Laina pankista ei ole ainoa vaihtoehto hoitaa yritystoiminnan rahoitus. Siltaraha tarjoaa monipuoliset rahoitusvaihtoehdot yrityksen kasvulle. Lainaratkaisumme soveltuvat niin akuutteihin, pidempiaikaisiin, pieniin kuin isoihin lainatarpeisiin. Joustavuus on tärkeää lainaa hakiessa. Siltarahan tarjonta on erittäin kilpailukykyinen laina-ajan ja laina-summan, sekä hinnoittelun puolesta.

Yrityslaina pro
 
 
 
 

Yrityksille

Siltaraha factoring

Siltaraha Factoringin avulla muutat myyntisaatavat heti käteiseksi yrityksen tilille! Kassankiertosi nopeutuu ja sen seurauksena tase kevenee ja parannat myös maksuvalmiutta.

Factoring