« Takaisin ajankohtaisiin

Tuotevalikoima laajenee!

Meillä on mahtavia uutisia, tuotevalikoima on jälleen laajentunut!

Kuuntelemme asiakkaidemme palautteita jatkuvasti ja pyrimme kehittämään tarjontaamme. Kun Siltaraha aloitti yrityslainojen tarjoamisen, lainavalikoima oli huomattavasti nykypäivää suppeampi. Vuoden 2018 alusta nostimme yrityslainojen maksimisummaa 200 000 euroon saakka, toimme valikoimiimme XL- Yrityslainan sekä nouseville kasvuyrityksille suunnatun Siltaraha Kasvulainan. 

Tuoreimpana lisäyksenä lainat yhdeksän (9) kuukauden maksuajalla!

Harkitse, laske ja suunnittele

Yrityslainan hakeminen kannattaa tehdä huolellisesti – etenkin maksuaika ja maksuerien suuruus on keskiössä. Otetaan esimerkiksi 10 000 euron laina. Kuuden kuukauden maksuajalla lyhennyksen suuruus on 2100 euroa kuukaudessa. Ennen lainahakemuksen lähettämistä tuleekin laskea tarkoin, riittääkö yrityksen liikevaihto ja kassa suunnitellun suuruiseen erään. Jos vähentää yrityksen tuloista kaikki menot, vähintään tuon verran tulisi jäädä ylimääräistä, jotta lyhennyksistä selviää.

Vuoden laina-ajalla kuukausierän suuruus on 1231 euroa kuukaudessa, mutta lainan kokonaismäärä on korkeampi. Luonnollisesti, lainan kustannukset nousevat laina-ajan pidentyessä ja sitä kautta riskin kasvaessa. Tämä voi tuntua yrittäjästäkin turhan pitkältä ajalta sitoutua lainaan ja toisaalta kustannukset halutaan pitää kurissa. Toisaalta, yritykselle voisi jäädä kassaan myös ylimääräistä ja sen avulla voidaan hankkia esimerkiksi uusia asiakkaita.

Jatkossa loistavana kultaisena keskitienä on yhdeksän kuukauden lainamaturiteetti. Esimerkkilainassa, 10 000 euron kohdalla, kuukausierän suuruudeksi muodostuu 1540 euroa. Selkeästi pienempi kuin puolen vuoden laina-ajalla, mutta ei huomattavasti suuremmat lyhennykset vuoden laina-aikaan verrattuna.

Ilman korkoriskiä

Siltaraha Yrityslainassa ei velallisen tarvitse kantaa huolta korkoriskistä ja korkotason noususta. Laina-ajan pidentäminen on perinteisesti ajateltu riskinä, mutta Yrityslainamme kohdalla siitä ei tarvitse huolehtia. Lainaan lisätään vain avauspalkkio, joka jyvitetään kuukausieriin. Sinun ei tarvitse miettiä lainan kulujen kasvavan, mikäli korot yllättäen nousevat nopeasti.

Tuotevalikoima on räätälöity asiakkaitamme kuunnellen. Kokeile Siltaraha Yrityslainalaskuria verkkosivuillamme!

 

yrityslaina apuna

Yrityslaina auttaa talouskasvussa