Kokemuksia


Siltarahan yrityslainaa haetaan monipuolisesti kaikenlaisille yrityksille ja erilaisiin rahoitustarpeisiin ympäri Suomea.

Ei ole olemassa toimialaa tai yritystä, jolle emme voisi olla avuksi. Yrityslainaamme on haettu pitkin kotimaata ja tyytyväisiä asiakkaita löytyy erilaisilta aloilta. Oli kyseessä sitten vaikkapa kukkakauppa tai rakennusalan yritys, meiltä löytyy rahoitusta niin henkilöyhtiöille kuin osakeyhtiöille.

Hae yrityslainaa

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Siltarahan palveluista ja millaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin he ovat hyödyntäneet Siltarahan yrityslainaa.

Luotettavaa rahoitusta raaka-aineiden hankintaan

“ Me ollaan kolme vuotta oltu Siltarahan asiakkaana ja yrityslainaa me tarvitaan pääasiassa tähän raaka-aineen hankintaan. Se on yleensä semmonen pari-kolkyt tuhatta kerralla, eikä kovin pitkäksi aikaa. “

Yrityslainaa yritys on hakenut raaka-aineiden hankintaan, mikä on tyypillinen syy lainan tarpeeseen. Yrityslaina on tukena investoinneissa sekä kasvun ja varaston täydennyksen mahdollistamiseksi. Oli tarpeesi mikä tahansa, yrityslaina mahdollistaa toiminnan pyörittämisen.

“Hyvin nopeasti saadaan päätökset kun niitä tarvitaan.”

Nopeus on valttia, kun rahantarve on akuutti. Lainahakemuksen täytät sivuillamme hetkessä, ja jos tiedot ja takaajat löytyy, päätöksen saat hyvin nopeasti – parhaimmillaan jopa muutamassa tunnissa. Lainan voit saada tilillesi jo saman päivän aikana, mikä mahdollistaa uusien hankintojen ja investointien tekemisen seuraavana päivänä lainan hakemisesta!

“Aletaan ensimmäisenä tinkimään esimerkiksi määrästä, ei se oikein niin toimi. Jos asiakas jotain haluaa niin se pitäisi pystyä myös toimittamaan.”

Jotta yritys pysyy kilpailussa mukana ja samalla kasvattamaan toimintaansa, täytyy pystyä vastaamaan asiakkaiden tilauksiin. Oma kassavirta ei aina välttämättä riittää asiakkaiden tilausten toimittamiseen, jolloin Siltarahan yrityslaina auttaa vaikeiden aikojen läpi. Meiltä löytyy tarpeen mukaan niin isompaa kuin pienempää yrityslainaa, ja laskurin avulla voit laskea itsellesi juuri sopivan summan ja takaisinmaksuajan.

“Minusta sen palvelun luotettavuus on hyvä ja pidän sitä sen takia tärkeänä. Silloin kun rahoitusta haetaan, niin sitä kyllä aidosti tarvitaan.”

Siltaraha on Avainlippu-merkitty lainantarjoaja, ja olemme 100% Suomessa tuotettu palvelu. Yrityslaina-palvelumme on tuotettu kotimaassa, työllistämme suomalaisia ja maksamme veromme ainoastaan Suomeen. Meidän palveluihimme voit luottaa ja samalla tuet kotimaista työtä.

Siltarahalla parasta on helppous ja nopeus

Rahoituspalvelumme auttavat kaikkia yrityksiä, oli toimiala tai yrityksen koko mikä tahansa. Pieni yrityslaina voi helpottaa niin osakeyhtiötä kuin toiminimeä.

RC Bewesport Oy on vuodesta 1995 työllistänyt pitkäaikaistyöttömiä kotipalveluilla, kuten lumitöillä ja kellareiden tyhjentämisellä. Yrityksellä on sosiaalisen yrityksen status, minkä saa työllistäessä vajaakuntoisia.

“Siltaraha on aina jeesannut kun heikkoja hetkiä on tullut ”

“Parasta tässä Siltaraha-rahoituksessa on se helppous ja nopeus”

Tärkeissä asioissa kuten palkkojen maksussa, täytyy pystyä reagoimaan nopeasti. Tällöin Siltarahan yrityslainojen nopeus ja helppous on avainasemassa, sillä yrittäjän on pystyttävä maksamaan palkat työntekijöilleen. Yrityslainaa voidaan tarjota kaikille yrityksille, jotka ovat Suomessa rekisteröityjä ja toimineet vähintään kaksi vuotta, toimialasta riippumatta.

“ Pystyn sydämestäni suosittelemaan Siltarahaa monille pienyrittäjille sen toimivuuden takia. “

Lainanhakuprosessimme on yksinkertainen ja toimintamme läpinäkyvää. Lainaa hakiessa tiedät tarkan kuukausierän, takaisinmaksuajan ja lainan kokonaismäärän, mikä on tärkeää yrittäjän talouden hallinnassa. Selkeä hinnoittelu tekee prosessista mutkatonta, koska voit laskea tasan tarkkaan lainan kokonaismenot ja siten suunnitella hankintoja ja vauhdittaa kasvua. Lainan saa ilman vakuuksia, kun henkilöyhtiöllä on kaksi takaajaa.

Yrityslaina auttaa kausivaihteluissa nopeasti

Siltarahan yrityslaina on apuna yrittäjän haasteissa, sillä rahoituspalveluistamme löytyy ratkaisu monenlaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin.

Hautauspalvelu-yritys on ollut Siltarahan pitkäaikainen asiakas. Yli 10 vuotta toiminut yritys on erityisesti kausivaihteluiden vaikutusten armoilla, jolloin Siltaraha on tärkeässä asemassa toiminnan pyörittämisen tukena.

“ Tämä on kausityötä mitä me tehdään, aika nopeasti saattaa tulla rahantarvetta ”

Moni yritys tarvitsee rahoitusta akuutisti, jolloin ei ole aikaa odotella lainan saapumista tilille. Siltarahan nopeus on valttikorttimme, sillä lainan pystyy saamaan parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana.

“ Kun se rahantarve on heti, eikä hetken päästä kun ryysis alkaa ”

Kun rahantarve yllättää, voit jättää lainahakemuksen heti verkossa ja teemme päätöksen saman pankkipäivän aikana. Voit saada rahan tilillesi hyvin nopeasti, mikä on toiminnassa elintärkeää, sillä hauta-asiat saattavat venyä jopa 6-8 viikkoa, ja rahaa ei saada ennen kuin hautaus on toimitettu. Tällöin nopea apu on kaikki kaikessa.

“ Se on niin luonteva prosessi – jos lähdet pankkiin muutaman tonnin takia, siinä saa tehdä suuremman työn ”

Usein yrittäjällä ei ole mahdollisuutta odottaa lainapäätöksiä, vaan rahaa tarvitaan nyt eikä myöhemmin. Siltarahan palveluista löytyy yrityslainaa niin pienempään kuin suurempaan tarpeeseen pitkällä maksuajalla. Verkossa lainahakemuksen täyttäminen on helppo ja selkeä prosessi, mihin menee noin viisi minuuttia.

“ Siltarahalla oli henkilökohtainen palvelu kun sieltä soitettiin – mikä oli miellyttävää ”

Hautauspalvelussa palvellaan sydämellä, mitä myös Siltarahan toiminnassa painotetaan ja arvostetaan. Asiakkaat ovat meille avainasemassa ja palvelemme kaikkia henkilökohtaisesti. Meidän asiakkaana ei tarvitse odotella yhteydenottoa, vaan vastaamme nopeasti ja pyrimme löytämään jokaiselle yrittäjälle sopivan ratkaisun.