Pieni laina yritykselle helpottaa arjessa.

Asiakaskokemus Siltarahan rahoituksesta yrittäjälle. Lue sivun lopusta, sopiiko pieni yrityslaina sinulle. 

Siltarahalla parasta on helppous ja nopeus

Rahoituspalvelumme auttavat kaikkia yrityksiä, oli toimiala tai yrityksen koko mikä tahansa. Yrityslainaa voi saada niin osakeyhtiö kuin toiminimi. 

RC Bewesport Oy on vuodesta 1995 työllistänyt pitkäaikaistyöttömiä kotipalveluilla, kuten lumitöillä ja kellareiden tyhjentämisellä. Yrityksellä on sosiaalisen yrityksen status, minkä saa työllistäessä vajaakuntoisia. 

“ Siltaraha on aina jeesannut kun heikkoja hetkiä on tullut ”

Siltaraha on auttanut Bewesporttia aina tarpeen mukaan, jotta toimintaa on pystytty onnistuneesti jatkamaan. Pienyrittäjänä saattaa tulla tilanteita, jolloin tarvitaan pieni yrityslaina heti, kuten vaikkapa palkkojen maksua varten. Bewesport on aina kuitenkin pystynyt maksamaan palkat ja verot, vaikka päällä olisi ollut haastavakin tilanne. 

“Parasta tässä Siltaraha-rahoituksessa on se helppous ja nopeus”

Tärkeissä asioissa kuten palkkojen maksussa, täytyy pystyä reagoimaan nopeasti. Tällöin Siltarahan yrityslainojen nopeus ja helppous on avainasemassa, sillä yrittäjän on pystyttävä maksamaan palkat työntekijöilleen. Pieni yrityslaina voi auttaa yritystä palkkojen maksussa ja se voidaan tarjota kaikille yrityksille, jotka ovat Suomessa rekisteröityjä ja toimineet vähintään kaksi vuotta, toimialasta riippumatta. 

“ Pystyn sydämestäni suosittelemaan Siltarahaa monille pienyrittäjille sen toimivuuden takia. “ 

Lainanhakuprosessimme on yksinkertainen ja toimintamme läpinäkyvää. Lainaa hakiessa tiedät tarkan kuukausierän, takaisinmaksuajan ja lainan kokonaismäärän, mikä on tärkeää yrittäjän talouden hallinnassa. Selkeä hinnoittelu tekee prosessista mutkatonta, koska voit laskea tasan tarkkaan lainan kokonaismenot ja siten suunnitella hankintoja ja vauhdittaa kasvua. Lainan saa ilman vakuuksia, kun henkilöyhtiöllä on kaksi takaajaa.

Lue myös muita kokemuksia Siltarahan yrityslainoista

Pieni yrityslaina auttaa kassanhallinnan haasteisiin

Pieni yrityslaina voi auttaa yritystä pääsemään yli tilanteista, missä rahaa tarvitaan akuutisti maksujen ja palkkojen maksuun. Usein laskuttamaan päästään vasta työn valmistuttua, mutta palkat pitää maksaa ajallaan. Samoin kaikkia hankinta- ja materiaalikuluja syntyy ennen kun saadaan tuottoa myynnistä ja näissä tilanteissa pieni yrityslaina toimii hyvänä keinona saada yrityksen kassaan tarvittavaa katetta.

Pieni yrityslaina toimii erityisen hyvin akuutteihin tilanteisiin, jolloin ei ole aikaa jäädä odottamaan lainaneuvotteluaikaa pankkiin ja laskea takauksena käytettävän yrityksen omaisuuden arvoa ja muita lainaneuvotteluissa vaadittavia asioita.

Pieni yrityslaina henkilötakauksella

Usein yritysluottoihin tarvitaan reaalivakuuksia ja niiden hankkimiseen tarvitaan aikaa ja vaivaa. Siltarahalta pieni yrityslaina puolestaan haetaan verkkopalvelussamme ilman paperitöitä. Osakeyhtiön hakiessa lainaa, lainalle tulee olla luottokelpoisen henkilön verkkopalvelussamme antama takaus. Henkilöyhtiön (toiminimiyrittäjät) kohdalla takaajia tarvitaan kaksi. Muita vakuuksia ei tarvita.
Katso yleisimmät kysymykset yrityslainasta

Millaisiin tilanteisiin pieni yrityslaina sopii?

Pieni yrityslaina sopii yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta akuutisti maksuista ja palkoista selviämiseen. Mikään ei motivoi työntekijöitä enempää kuin se, että palkat ovat myöhässä. Siltarahan pieni yrityslaina sopii myös hyvin sellaisiin tilanteisiin, missä vaikkapa tarvitaan varusteita ja tarvikkeita urakkaa varten ja laskutus saadaan vasta työn valmistuttua. Pientä yrityslainaa voidaan myös tarvita varaston täydennykseen ja maksaa pois kun yritys on saanut myyntituottoa.

Pieni yrityslaina on kannattavin silloin kun se voidaan maksaa takaisin melko lyhyessä ajassa. Siltarahan yrityslainassa hinnoittelu on läpinäkyvää. Näet jo hakiessasi lainaa kaikki kustannukset ja kuukausittaiset maksuerät.

Lainalaskuri

Laske laina

Y-tunnuksen mukainen yrityksen nimi

Kuukausierä 1010 €/kk Kokonaismäärä 6600
Tarvitset lainallesi 1 henkilön takauksen.
Jatka lainahakemukseen