Yrityslaina nopeasti netissä ilman turhaa byrokratiaa

Lue asiakkaamme kokemuksia Siltarahan yrityslainasta. Katso miten kätevää on kun yrityslainan saa netistä ilman turhaa byrokratiaa ja miten se helpottaa liiketoimintaa kun rahoitusta tarvitaan nopeasti.

Bankkon Oy ostaa ja remontoi erikokoisia ja -kuntoisia asuntoja ja laittaa Helsingin alueella ja laittaa niitä uudelleen myyntiin. Miten he ovat hyötyneet Siltarahan yrityslainasta?

Tutustu sivun lopusta Siltarahan lainalaskuriin.

Tarjous pitää pystyä jättämään yrityslainasta nopeasti – tarvitaan nopeita päätöksiä

Bankkon Oy on vastannut jo satojen asuntojen remonteista vuodesta 2007 lähtien ja tavoitteena on kasvattaa yrityksen liikevaihtoa ja sitä kautta myös tulosta. Bankkonin vahvuus on hyvä tuntemus asuntomarkkinoista ja tietämys valmiin remontoidun kohteen hinnasta. Se tarkoittaa myös, että Bankkon pystyy jättämään tarjouksen myytävästä asunnosta nopeasti. Myös paljon remontointia vaativista kohteista. 

”Kun tarvitsemme ostamiseen lisärahoitusta, on apunamme ollut vuodesta 2021 lähtien Siltarahana yrityslaina-palvelu. Tutustuimme Siltarahaan netissä kun kohteen ostamiseen kohteen ostamiseen tarvittiin pikaisesti lisärahoitusta. Parasta on helppous ja nopeus ja siksi voimme suositella sitä.”

Kuvissa esimerkki Bankkonin ostamasta ja remontoimasta kaksiosta myyntiä varten.

Yrityslaina nopeasti netissä – kaikki byrokratia on riisuttu pois

Bankkon on tyytyväinen Siltarahan yrityslainaan siksi, että hakemus yrityslainasta on nopea, sen voi tehdä netissä ja prosessista on kaikki byrokratia riisuttu pois. Hakememuksessa näkee kuukausierien suuruuden ja lainan kokonaismäärän heti laskurin avulla. Tärkeää on myös, että päätöksen lainasta saa jopa vuorokaudessa tai viimeistään kahdessa päivässä.

”Kun yrityslainan voi tehdä netissä ja päätöksen saa nopeasti, voimme varmistaa, että tilaisuus asuntokauppoihin ei ehdi mennä ohi. Parhaat asuntokaupat tehdään nopeasti.”

Lainalaskuri yrityslainan saamiseen nopeasti

Laske laina

Y-tunnuksen mukainen yrityksen nimi

Kuukausierä 1010 €/kk Kokonaismäärä 6600
Tarvitset lainallesi 1 henkilön takauksen.
Jatka lainahakemukseen