Väylä yrityksesi rahoitukseen.
« Takaisin ajankohtaisiin

Yritysrahoitus kasvaa ja kehittyy Suomessa

Tervetuloa vuoteen 2018, ja erityisesti yritysrahoitus on ala joka kasvaa ja kehittyy. Edessä on vuosi, jona näemme huomattavaa kehitystä ja laajentumista perinteisten pankkien ulkopuolisessa yritysrahoituksessa. Siltaraha tulee olemaan tämän kehityksen kärjessä ja eturintamassa. Suomessa vaihtoehtoinen rahoitus yrityksille alkoi vasta joitain vuosia sitten, mutta jo muutamassa vuodessa siitä on tullut erittäin varteenotettava vaihtoehto perinteiselle pankkilainoitukselle.

Tänä päivänä yritysten käytettävissä on pelkästään netin yli huomattavan nopealla ja automatisoidulla luottopäätöksellä erisuuruisia ja eri pituisia rahoitusvaihtoehtoja. Lisäksi markkinoilta löytyy nopeasti käyttöön otettavia kasvurahoituksen mahdollistavia instrumentteja. Edelleen suurempiin investointitarpeisiin on olemassa mahdollisuuksia vakuusjärjestelyin huomattavan kevyellä prosessilla. Näin ollen pk-sektorin yrityksille ja kasvuvaiheen yrityksille löytyy jo tänä päivänä vaihtoehtoja jäykälle ja regulaation kiristymisen mukana yhä jäykistyvälle pankkirahoitukselle.

 

Asiakkaamme ovat kiitelleet meitä nopeasta ja helposta prosessista akuuteissa kassanhallinnan ongelmissa tai pidempiaikaisten investointien mahdollistamisissa. Olemme vuoden 2017 aikana mahdollistaneet rekrytointeja, pelastaneet yrityksen henkilökunnan lomautuksilta ja ennen kaikkea, tasoitettu yritysten kassavajeita alihankintasektorilla, kun päämiehet kieltäytyvät maksamasta ajallaan. Olemme myös saaneet entistä enemmän vuoden 2017 jälkimmäiseltä puoliskolta alkaen hakemuksia, joissa kohteena on mainittu rekrytointi. Me Siltarahalla odotamme, että vuoden 2018 aikana, rekrytoinnista johtuvien lainahakemusten tasaista kasvua, mikä on myös Suomen kansantalouden kannalta erinomainen asia. Yritysrahoitus onkin käytännössä yhteiskunnan verisuoni, sillä käytännössä yhteiskunnan verotulot muodostuvat yrityksistä, joko suoraan tai välillisesti.

 

Lähiviikkojen ja kuukausien aikana Siltarahan yritysrahoitustarjonta laajenee edelleen yhä suurempiin ja joustavampiin rahoitusjärjestelyihin ja tarjoamme myös kasvuyhtiöille varteenotettavan, nopean ja kevyen prosessin instrumentin verrattuna esim. epävarmaan ja usein kankeaan ja kauan kestävän joukkorahoituksen järjestämiseen. Ennen kaikkea pystymme vastaamaan joustavalla tarjonnalla kasvavaan ja monipuolistuvaan yritysrahoituksen markkinakysyntään. Kasvun tuulet puhaltavat myös Siltarahassa, ja tulemme vahvistamaan organisaatiotamme vuoden 2018 aikana.

 

Kuuntelemme edelleen asiakkaittamme ja seuraamme markkinoiden kehitystä, niin Suomessa kuin Manner-Euroopassa, joissa on selkeästi nähtävissä tiettyjä trendejä, ja toimiihan Siltarahan Yrityslaina lyhyellä, yhden (1) kuukauden maksuajalla substituuttina laskurahoitukselle. Pyrimme olemaan vuoden 2018 aikana varteenotettava rahoituskumppani erilaisille ja eri tilanteissa oleville kotimaisille yrityksille, ja ainakin osa tarvittavasta rahoituksesta pystytään toivottavasti Siltarahan kautta saamaan. Toivotamme kaikille uusille ja myös meidän vanhoille asiakkaille onnellista ja menestyksekästä vuotta 2018.

PS. Osakeyhtiöiden yrittäjät pääsevät tutkimaan helppoa ja nopeaa Siltarahan yrityslainaa ja sen hinnoittelua tästä linkistä

Henkilöyhtiöt ja toiminimet 1 000€ - 10 000€ Siirry lainalaskuriin
Osakeyhtiöille 1 000€ -300 000€ Siirry lainalaskuriin
Yrityslaina XL -> 500 000 asti € Siirry lainalomakkeelle
Siltaraha Factoring - myy laskusi! Lue lisää