Yrityslainaa heti

Yrityslaina heti osakeyhtiölle

Siltaraha Yrityslaina voi olla apuna myös liiketoiminnan kasvuun ja investointeihin. Investointi voi olla pieni, kuten ravintolan jääkaappi tai suurempi, kuten isompi työkone. Kasvuun vaaditaan monella alalla suurempaa varastoa, mutta kassa on hetkellisesti tyhjä asiakkaiden maksuviiveiden johdosta.

Näin teet lainahakemuksen:

Yrityslainalaskuri osakeyhtiölle

1000 € 300 000 €
Kuukausierä:
Kokonaismäärä:

Siltarahalle on myönnetty Suomalaista Palvelua Avainlippu-merkki. Valitse 100 % suomalainen yrityksesi rahoitukseen.

Yrityslainaa heti – Näin ratkaiset yrityksen akuutin rahantarpeen

Monessa yrityksessä tulee tilanteita, jolloin kassaan tarvitaan nopeasti rahaa. Usein tilanteet ovat yllättäviä ja vaikka taloutta muuten hoitaisi hyvin, ulkopuolista rahoitusta tarvitaan päästäkseen eteenpäin haasteista. Jos tarvitset yrityslainaa heti, sinulla on muutamia vaihtoehtoja ja niistä kätevin on yritysluotto, missä yrittäjänä itse takaat yrityslainan. Siltarahan luotto on vaivaton ja nopea tapa ratkaista tilapäisiä kassanhallinnan tarpeita sillä saat yrityslainan tilille heti tai ainakin nopeammin kuin perinteisistä rahoituslähteistä.

Lisää yrityksen kannattavuutta säästämällä kuluissa

Millaisiin tilanteisiin tarvitaan yrityslainaa heti?

Alle on tuotu muutamia esimerkkejä, joissa yrityslainaa tarvitaan heti ja ei välttämättä ole aikaa odottaa lainaneuvotteluja.

Laskutus viivästyy ja tarvitset yrityslainaa nopeasti

Hyvä yrityksen taloussuunnittelu ei aina riitä. Monilla aloilla ja yrityksissä asiakasta päästään laskuttamaan vasta kun työ on tehty. Sitä ennen kuitenkin pitää hankkia tarvikkeita ja maksaa palkkaa työntekijöille. Varsinkin jos laskuttamaan päästään vasta pidemmän ajan kuluttua ja asiakkaan laskunmaksu viivästyy ollaan helposti tilanteessa, että juokseviin kuluihin pitäisi löytää pikaisesti katetta pankkitilillä. Esimerkiksi Siltarahan yrityslainassa saat lainaa heti tai ainakin nopeasti.

Yrityslaina heti ja saat palkat maksuun

Mikään ei motivoi työntekijää vähemmän kuin se, että palkka viivästyy. Moni työntekijä on laskenut palkkapäivän varaan omat laskunsa ja kulunsa, joten palkanmaksussa ei kannata ottaa riskejä. Lisäksi lakisääteiset maksut tulee hoitaa ajoissa. 

Jos yrityksen kassassa ei löydy katetta palkkojen maksuun esimerkiksi siitä syystä, että asiakkaita ei ole päästy laskuttamaan, voi tilanteen korjata nopeasti esimerkiksi Siltarahan yrityslainalla. Laina kannattaa varsinkin silloin kun se pystytään maksamaan pois melko lyhyessä ajassa.

Laitteita pitää uusia ja tarvitset yrityslainaa heti tilille

Työkoneita ja laitteita rikkoutuu jatkuvasti ja niiden uusiminen vaatii joskus nopeita toimia. Liikkeestä uutena ostettuna saattaa onnistua osamaksu tai laskutus, mikä antaa joustoa jos yrityksen kassassa ei ole juuri sillä hetkellä riittävästi rahaa. Kaikkea ei kuitenkaan kannata ostaa uutena tai maksujärjestely ei onnistu, mutta laite pitäisi saada nopeasti käyttöön. Tällöin hyvänä ratkaisuna toimii Siltarahan rahoitus ja saat yrityslainaa heti tilille maksaaksesi akuutit laitehankinnat ja pääset jatkamaan töitä.

Kun ei ole aikaa järjestellä vakuuksia ja tarvitset lainaa yritykselle heti

Yritysrahoituksessa tarvitaan yleensä reaalivakuuksia yritykseltä. Toisin sanoen pankki käytännössä lainaa rahaa käyttäen vakuutena yrityksen omaisuutta. Aina omaisuutta ei ole tai sen arvon laskeminen vaatii aikaa ja vaivaa. Jos tarvitset lainaa yritykselle heti, on kätevintä hakea henkilötakauksella olevaa yritysluottoa. Siltarahan yritysluotto toimii hyvin akuuteissa tilanteissa ja saat lainapäätöksen jopa saman päivän aikana ja rahatkin tilille nopeasti.

Näin saat yrityslainaa heti

Siltarahan yrityslaina perustuu yrittäjän henkilötakaukseen (toiminimiyrityksen kohdalla 2 henkilön takaukseen). Katso lainalaskurista sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaikataulu. Laskuri näyttää hyvin kuukausierän hinnan ja lainan kokonaismäärän, mikä tekee lainasta ja sen kuluista läpinäkyviä.

Seuraavaksi voit täyttää hakemuksen verkossa käyttäen tunnistautumista esimerkiksi pankkitunnuksilla. Käsittelemme hakemuksen usein jopa saman päivän aikana ja saat yrityslainan heti tilille.

Yleisimmät kysymykset yrityslainoista

Osakeyhtiöille

Yrityslaina

Siltaraha Yrityslaina voi olla apuna myös liiketoiminnan kasvuun ja investointeihin. Investointi voi olla pieni, kuten ravintolan jääkaappi tai suurempi, kuten isompi työkone. Kasvuun vaaditaan monella alalla suurempaa varastoa, mutta kassa on hetkellisesti tyhjä asiakkaiden maksuviiveiden johdosta.

Siltaraha Yrityslaina
 
 

Toiminimille

Yrityslaina

Pienyrityksessä varaston täydennys, henkilöiden palkkaus tai äkilliset laitehankinnat tarvitsevat aina resurssia eli rahaa. Tätä resurssia ei kuitenkaan aina ole heti saatavilla, joten monilla yrittäjillä laina mahdollistaa kasvun.
Siltarahan yrityslaina toiminimelle on helppo ja nopea turvata yrityksen kasvu ja toiminta akuuteissa tilanteissa.

Yrityslaina toiminimille

Lainaa firmalle luotettavasti

Lainojen kilpailutus ja vertailu kannattaa, jotta saat parhaan mahdollisen yrityslainan. Lue lisää yrityslainan vertailusta ja kilpailuttamisesta täältä. Siltarahalle on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena kotimaisesta ja luotettavasta toimijasta. Saat Siltarahalta asiakaspalvelua suomeksi ja tuet kotimaista yritystä, kun valitset Siltarahan yrityslainan oman firman rahoitukseen.