Yrityslainaa heti

Siltarahan yrityslainalla ratkaiset tilanteita, jolloin rahaa tarvitaan akuuttiin tarpeeseen. Jos tarvitset yrityslainaa heti, Siltarahan luotto on vaivaton ja nopea tapa ratkaista tilapäisiä kassanhallinnan tarpeita sillä saat yrityslainan tilille heti tai ainakin nopeammin kuin perinteisistä rahoituslähteistä.

Yrityslainalaskuri osakeyhtiölle

Laske laina

Y-tunnuksen mukainen yrityksen nimi

Kuukausierä 1010 €/kk Kokonaismäärä 6600
Tarvitset lainallesi 1 henkilön takauksen.
Jatka lainahakemukseen

Näin teet lainahakemuksen:

Yleisimmät kysymykset yrityslainoista

Nopeimmillaan rahat näkyvät tilillä jopa samana pankkipäivänä. Mikäli pystymme maksamaan haetun summan tilillesi ennen klo 14:00, näet maksun jopa saman päivän aikana. Muussa tapauksessa maksut kulkevat normaalin SEPA maksun tavoin, ja näet rahat tililläsi tyypillisesti seuraavana pankkipäivänä.
Valitettavasti Siltarahan Yrityslainaan ei ole mahdollista saada maksuvapaita kuukausia kesken sopimuskauden. Laskuille on kuitenkin mahdollista saada 14 päivän koroton ja kuluton eräpäivän siirto soittamalla OK Laskutuksen puhelinpalveluun viimeistään laskun eräpäivänä.
Kyllä, Siltarahan Yrityslainaan on mahdollista hakea korotusta. Uusi laina vaatii sen, että vanhaa lainaa saa olla jäljellä vähemmän kuin 35%. Lisäksi lainalla ei saa olla avoinna olevaa laskua, eikä laina luonnollisesti saa olla perinnässä. Mikäli mainitut ehdot täyttyvät ja laina myönnetään, yhtiön pankkitilille maksetaan kuitenkin vain haetun lainapääoman ja avoinna olevan lainan erotus, mutta vastuut (kuukausierä, velan kokonaismäärä jne.) koskee haetun lainan mukaisia kuukausieriä ja kokonaissummaa. Nykyisen lainan tilanteen voi tarkistaa palvelustamme, jonne pääsee kirjautumaan etusivumme kautta, sivun oikeasta yläkulmasta "Kirjaudu"-painikkeesta.
Luottoluokitus yritykselle muodostuu monesta eriasiasta ja algoritmit laskevat lopullisen luokituksen yritykselle. Suomessa yritysten luottotietoja päivittävät ja pitävät yllä Bisnode ja Suomen Asiakastieto. He pitävät yllä rekisteriä kaikista yrityksistä sekä heidän tiedoistaan ja tärkeimmistä talousluvuista.
Yrityksen luottoluokitus on yksi keskeinen kriteeri kuinka paljon yritys voi saada yrityslainaa. Jokaisella rahoituslaitoksella sekä pankilla on oma tapansa mitata yrityksen lainakelpoisuutta. Luonnollisesti mitä korkeampi rating arvo yrityksellä on sitä helpompi on yritykselle myöntää isompia lainoja. Tähän vaikuttaa esimerkiksi yrityksen aikaisempi lainahistoria sekä hyvin hoidetut lainat. Muita asioita jotka voivat vaikuttaa yrityksen luokitukseen. - Yrityksen liikevaihto - Yrityksen ikä - Luottotiedot ja maksuhäiriömerkinnät - Yleiset tunnusluvut - Muut velat ja lainat - Syy mihin tarpeeseen yritys hakee lainaa
Siltarahan hinnoittelu on avointa ja selkeää. Lainasta peritään kiinteä toimituspalkkio ja siitä ei peritä muita kuluja tai palkkiota. Kiinteä toimitusmaksu maksetaan tasaerissä lainan kuukausierien yhteydessä. Näin lainanhakija tietää jo etukäteen tarkasti sen, mikä lainasta yritykselle aiheutuva euromääräinen rahoituskustannus tulee olemaan.
Ennenaikainen takaisinmaksu ei lisää eikä vähennä Siltarahan lainasta maksettavia kokonaiskuluja. Voit siis maksaa lainan takaisin myös nopeammalla aikataululla ilman lisäkuluja.
Nopeimmillaan myönnetty lainasumma maksetaan yhtiön pankkitilille samana päivänä kun lainaa haettiin. Summan maksaminen edellyttää, että lainan takaaja on allekirjoittanut takaussitoumuksen verkkopalvelussamme. Jos takaaja on lainan hakija eli yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu edustaja, takaussitoumus voidaan allekirjoittaa lainahakemuksen yhteydessä. Jos takaajan on henkilö, joka ei kuitenkaan ole lainan hakijana toimiva yrityksen nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö, takaussitoumus voidaan allekirjoittaa vastaa 24 h sen jälkeen kun takaaja on ensi kerran käynyt verkkopalvelussamme hyväksymässä takausta koskevat ehdot. Tämä 24 h viive koskee siis myös kaikkia lainatuotteita, joissa vaaditaan kaksi takaajaa. Toistaiseksi valikoimissamme näitä ovat henkilöyhtiöille myönnettävät tuotteet sekä yli 30 000 euron osakeyhtiölainat. Lainaprosessin kesto voi vaihdella hakijakohtaisesti ja lainasumman maksuliikenteen kesto riippuu mitä maksuliikepankkia yhtiö käyttää. Näin ollen lainanhakijan on hyvä varautua siihen, että lainasumma on yhtiön pankkitilillä 1-3 pankkipäivän kuluessa lainapäätöksestä lukien.
Lainahakemus käsitellään viipymättä sen jälkeen kun lainahakemus on vastaanotettu ja lainapäätös voidaan antaa heti kun lainan takaaja on tutustunut takausta koskeviin ehtoihin verkkopalvelussamme.
Yrityslainahakemuksen allekirjoittavat kumpikin nimenkirjoittaja omilla pankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteellaan. Toinen nimenkirjoittajista täyttää verkkopalvelussamme lainahakemusta koskevat tiedot, nimeää toisen hakemuksen allekirjoittajan ja ilmoittaa hänen yhteystiedot sekä allekirjoittaa hakemuksen omalta osaltaan. Toinen nimenkirjoittaja saa sähköpostitse linkin, jonka kautta hän pääsee tunnistautumaan sekä tämän jälkeen hyväksymään ja allekirjoittamaan lainahakemuksen omalta osaltaan.
Omavelkaisella takauksella tarkoitetaan takausta, jossa takaaja vastaa päävelasta niin kuin henkilökohtaisesti vastuussa oleva velallinen. Mikäli alkuperäinen velallinen laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, velka peritään takaajilta täysimääräisesti kuluineen, korkoineen ja perintäkuluineen.
Kyllä voit.
  • Jos lainan takaajana on esimerkiksi osakeyhtiön hallituksen jäsen tai toimitusjohtaja, lainaa koskeva takaussitoumus voidaan allekirjoittaa lainahakemuksen yhteydessä. Tällöin Yrityslainaa koskeva hakemus voidaan käsitellä heti ja myönnetyn lainan mukainen lainasumma voidaan maksaa yhtiön tilille saman pankkipäivän kuluessa. Jos takaajana on henkilö joka ei ole yhtiön toimitusjohtaja tai hallituksen jäsen, takaaja voi allekirjoittaa takaussitoumuksen verkkopalvelussamme vasta 24 h sen jälkeen, kun hän on ensin käynyt tutustumassa takaussitoumusta koskeviin tietoihin ja ehtoihin verkkopalvelussamme. Yksityisten elinkeinonharjoittajien kohdalla, vaadimme aina kahden henkilön antaman omavelkaisen takauksen. Tällöin aikataulullisesti tilanne vastaa osakeyhtöiden lainanhakua, jossa takaajana on osakeyhtiön ulkopuolinen taho.
Lainan vakuudeksi annettavan omavelkaisen takauksen antajana (takaaja) voi olla kuka tahansa Suomessa asuva täysi-ikäinen henkilö, jolla on suomalainen sosiaaliturvatunnus, hänen virallinen osoite on Suomessa ja jonka Siltaraha arvioi sisäisten luotonmyöntökriteeriensä perusteella (lähtökohtaisesti ei maksuhäiriöitä) luottokelpoiseksi. Yrityslainan takaajana voi toimi esimerkiksi lainanhakijana olevan yrityksen edustaja (toimitusjohtaja, hallituksen jäsen, osakas) tai joku muu yhtiön nimeämä henkilö. Huomioitavaa on se, että vaadimme Siltarahan Yrityslainan osalta lainasummien ollessa 35.000 EUR tai yli, kaksi (2) luonnollista henkilöä takaajaksi. Myös yli 18 kuukauden takaisinmaksuaikoihin vaaditaan vähintään kaksi takaajaa.
Lainan vakuudeksi annetaan luonnollisen henkilön antama omavelkainen takaus. Mitään muita reaalivakuuksia ei vaadita.
Siltarahan Yrityslaina voidaan myöntää seuraavin edellytyksin:
  • Lainan hakijana on kaupparekisterissä oleva suomalainen osakeyhtiö tai henkilöyhtiö
  • Yrityksellä on ollut toimintaa vähintään 2 vuotta
  • Yritys on Siltarahan arvion mukaan luottokelpoinen (lähtökohtaisesti ei maksuhäiriöitä)
  • Lainan takaajana oleva henkilö on Siltarahan arvion mukaan luottokelpoinen
  • Yrityksellä ei ole toista avointa Siltarahan Yrityslainaa, takaajan virallinen Väestörekisterikeskukseen ilmoitettu kotiosoite on Suomessa, eikä takaaja ole toisessa avoimessa Siltarahan Yrityslainassa takaajana.
Siltarahan Yrityslainan hinnoittelu on avointa ja selkeää. Yrityslainasta peritään kiinteä toimituspalkkio. Lainasta ei peritä muita kuluja tai palkkiota. Lainan kiinteä toimitusmaksu maksetaan tasaerissä lainan kuukausierien yhteydessä. Näin lainanhakija tietää jo etukäteen tarkasti sen, mikä lainasta yritykselle aiheutuva euromääräinen rahoituskustannus tulee olemaan.

Osakeyhtiöille Siltaraha Yrityslaina

Siltaraha Yrityslaina voi olla apuna myös liiketoiminnan kasvuun ja investointeihin. Investointi voi olla pieni, kuten ravintolan jääkaappi tai suurempi, kuten isompi työkone. Kasvuun vaaditaan monella alalla suurempaa varastoa, mutta kassa on hetkellisesti tyhjä asiakkaiden maksuviiveiden johdosta.

Lainasumma 1 000€ - 300 000€
Laina-aika 1 - 36 kuukautta
Takaajat 1-2 takaajaa

Henkilötaukaus riippuen laina-ajasta ja lainasummasta, joko 1 tai 2 eri henkilöltä. Lisäksi ylimääräisiä takaajia voi nimetä lainaan, parantaen näin mahdollisuutta saada hyväksytty luottopäätös.

Tutustu

Toiminimille Siltaraha Yrityslaina

Siltaraha Yrityslaina voi olla apuna myös liiketoiminnan kasvuun ja investointeihin. Investointi voi olla pieni, kuten ravintolan jääkaappi tai suurempi, kuten isompi työkone. Kasvuun vaaditaan monella alalla suurempaa varastoa, mutta kassa on hetkellisesti tyhjä asiakkaiden maksuviiveiden johdosta.

Lainasumma 1 000€ - 10 000€
Laina-aika 1 - 12 kuukautta
Takaajat 1-2 takaajaa

Henkilötaukaus riippuen laina-ajasta ja lainasummasta, joko 1 tai 2 eri henkilöltä. Lisäksi ylimääräisiä takaajia voi nimetä lainaan, parantaen näin mahdollisuutta saada hyväksytty luottopäätös.

Tutustu

Yrityslaina heti osakeyhtiölle

Siltaraha Yrityslaina voi olla apuna myös liiketoiminnan kasvuun ja investointeihin. Investointi voi olla pieni, kuten ravintolan jääkaappi tai suurempi, kuten isompi työkone. Kasvuun vaaditaan monella alalla suurempaa varastoa, mutta kassa on hetkellisesti tyhjä asiakkaiden maksuviiveiden johdosta.

Näin teet lainahakemuksen:

  • Käytä laskuria – näet kokonaiskustannukset
  • Täytä hakemus (tunnistautuminen)
  • Hakemus käsitellään yleensä saman työpäivän aikana
  • Saat rahat tilillesi nopeasti

Siltarahalle on myönnetty Suomalaista Palvelua Avainlippu-merkki. Valitse 100 % suomalainen yrityksesi rahoitukseen.

Lisää yrityksen kannattavuutta säästämällä kuluissa

Millaisiin tilanteisiin tarvitaan yrityslainaa heti?

Alle on tuotu muutamia esimerkkejä, joissa yrityslainaa tarvitaan heti ja ei välttämättä ole aikaa odottaa lainaneuvotteluja.

Laskutus viivästyy ja tarvitset yrityslainaa nopeasti

Hyvä yrityksen taloussuunnittelu ei aina riitä. Monilla aloilla ja yrityksissä asiakasta päästään laskuttamaan vasta kun työ on tehty. Sitä ennen kuitenkin pitää hankkia tarvikkeita ja maksaa palkkaa työntekijöille. Varsinkin jos laskuttamaan päästään vasta pidemmän ajan kuluttua ja asiakkaan laskunmaksu viivästyy ollaan helposti tilanteessa, että juokseviin kuluihin pitäisi löytää pikaisesti katetta pankkitilillä. Esimerkiksi Siltarahan yrityslainassa saat lainaa heti tai ainakin nopeasti.

Yrityslaina heti ja saat palkat maksuun

Mikään ei motivoi työntekijää vähemmän kuin se, että palkka viivästyy. Moni työntekijä on laskenut palkkapäivän varaan omat laskunsa ja kulunsa, joten palkanmaksussa ei kannata ottaa riskejä. Lisäksi lakisääteiset maksut tulee hoitaa ajoissa. 

Jos yrityksen kassassa ei löydy katetta palkkojen maksuun esimerkiksi siitä syystä, että asiakkaita ei ole päästy laskuttamaan, voi tilanteen korjata nopeasti esimerkiksi Siltarahan yrityslainalla. Laina kannattaa varsinkin silloin kun se pystytään maksamaan pois melko lyhyessä ajassa.

Laitteita pitää uusia ja tarvitset yrityslainaa heti tilille

Työkoneita ja laitteita rikkoutuu jatkuvasti ja niiden uusiminen vaatii joskus nopeita toimia. Liikkeestä uutena ostettuna saattaa onnistua osamaksu tai laskutus, mikä antaa joustoa jos yrityksen kassassa ei ole juuri sillä hetkellä riittävästi rahaa. Kaikkea ei kuitenkaan kannata ostaa uutena tai maksujärjestely ei onnistu, mutta laite pitäisi saada nopeasti käyttöön. Tällöin hyvänä ratkaisuna toimii Siltarahan rahoitus ja saat yrityslainaa heti tilille maksaaksesi akuutit laitehankinnat ja pääset jatkamaan töitä.

Kun ei ole aikaa järjestellä vakuuksia ja tarvitset lainaa yritykselle heti

Yritysrahoituksessa tarvitaan yleensä reaalivakuuksia yritykseltä. Toisin sanoen pankki käytännössä lainaa rahaa käyttäen vakuutena yrityksen omaisuutta. Aina omaisuutta ei ole tai sen arvon laskeminen vaatii aikaa ja vaivaa. Jos tarvitset lainaa yritykselle heti, on kätevintä hakea henkilötakauksella olevaa yritysluottoa. Siltarahan yritysluotto toimii hyvin akuuteissa tilanteissa ja saat lainapäätöksen jopa saman päivän aikana ja rahatkin tilille nopeasti.

Näin saat yrityslainaa heti

Siltarahan yrityslaina perustuu yrittäjän henkilötakaukseen (toiminimiyrityksen kohdalla 2 henkilön takaukseen). Katso lainalaskurista sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaikataulu. Laskuri näyttää hyvin kuukausierän hinnan ja lainan kokonaismäärän, mikä tekee lainasta ja sen kuluista läpinäkyviä.

Seuraavaksi voit täyttää hakemuksen verkossa käyttäen tunnistautumista esimerkiksi pankkitunnuksilla. Käsittelemme hakemuksen usein jopa saman päivän aikana ja saat yrityslainan heti tilille.