Mistä rahoitus yrityksen investointeihin?

Laina pankista ei ole ainoa vaihtoehto hoitaa yritystoiminnan rahoitus. Siltaraha tarjoaa monipuoliset rahoitusvaihtoehdot yrityksen kasvulle. Lainaratkaisumme soveltuvat niin akuutteihin, pidempiaikaisiin, pieniin kuin isoihin lainatarpeisiin. Joustavuus on tärkeää lainaa hakiessa. Siltarahan tarjonta on erittäin kilpailukykyinen laina-ajan ja laina-summan, sekä hinnoittelun puolesta.
Tarjoamme lainaa aina 500 000 euroon asti!

Tarvitsetko isompaa lainaa?

Yrityslaina Pro on vastauksemme jatkuvasti kysyttyihin, isompien hankkeiden rahoittamiseen ja tämä tuote mahdollistaa yrittäjälle vieläkin isomman lainapääoman aina 500.000 euroon asti. Laina kuitenkin vaatii reaalivakuuksia. Iso yrityslaina hinnoitellaan tapauskohtaisesti, ja päätökseen tai lainatarjoukseen vaikuttaa haetun lainan lainan kesto (maturiteetti), liiketoimintaan liittyvät riskit ja lainan vakuuksien arvo ja likviditeettitaso. Korko on alkaen 4,95%. Voit hakea Pro lainaa aina 500 000 euroon asti. Täytä lainahakemus ja kerro yrityksesi rahantarpeesta sekä ilmoita tarjottavat vakuudet. Palaamme sinulle kun olemme tutkineet asiaa tarkemmin.
PS. Mikäli edelleen mietit, sitä nopeampaa vaihtoehtoa, niin tarjoamme osakeyhtiölle myös lainaa ilman vakuuksia – tutustu lainaan, joka on helppo ja nopea ratkaisu osakeyhtiöiden akuuttiin rahoitukseen. Henkilöyhtiöille tarjoamme erikseen lainaa täällä: lainaa toiminimelle.

Mikä?

Kenelle?

Yritysrahoituksen tarpeet voivat olla moninaiset

Miten?

Hae isompi vakuudellinen laina 50 000 – 500 000 € alla olevalla lomakkeella

  Yrityksen tiedot


  Lainanhakija
  Edustajan tiedot
  Yrityslaina Pro


  Yrityslainan lainamäärä voi olla 50 000 - 500 000€


  Yrityslainan laina-aika voi olla 1-36 kuukautta (1-6 kk osalta lyhennys vapaa)

  Vakuus / pantti

  KylläEi  Yrityslainalle tulee antaa reaalivakuus (lainanhakijayrityksen osakkeet tai muu osake taikka arvopaperi, kiinteistö tai arvoesineet). Yksilöi vakuus mahdollisimman tarkasti (esim. vakuutena olevan yhtiön y-tunnus, huoneisto-osakkeen osoite ja pinta-alatiedot, kiinteistön kiinteistötunnus tai arvoesineen merkki ja malli.)


  Pantin antaja voi olla lainanhakija tai ulkopuolinen taho (vierasvelkavakuus)


  Osakeyhtiöille

  Yrityslaina

  Siltaraha Yrityslaina voi olla apuna myös liiketoiminnan kasvuun ja investointeihin. Investointi voi olla pieni, kuten ravintolan jääkaappi tai suurempi, kuten isompi työkone. Kasvuun vaaditaan monella alalla suurempaa varastoa, mutta kassa on hetkellisesti tyhjä asiakkaiden maksuviiveiden johdosta.

  Siltaraha Yrityslaina
   
   

  Toiminimille

  Yrityslaina

  Pienyrityksessä varaston täydennys, henkilöiden palkkaus tai äkilliset laitehankinnat tarvitsevat aina resurssia eli rahaa. Tätä resurssia ei kuitenkaan aina ole heti saatavilla, joten monilla yrittäjillä laina mahdollistaa kasvun.
  Siltarahan yrityslaina toiminimelle on helppo ja nopea turvata yrityksen kasvu ja toiminta akuuteissa tilanteissa.

  Yrityslaina toiminimille

  Ajankohtaista

  Millaisena vuosi 2022 näyttäytyy?

  Koronan runtelema vuosi 2021 saatiin lopulta päätökseen ja uutta vuotta 2022 on ehditty elää jo reilu pari viikkoa. Yhtä kaikki,…

  Lue lisää

  Visma Signissa huoltokatko sunnuntaina 5.12. klo 21 – 24

  Yhteistyökumppanillamme Visma Signilla on huoltokatko sunnuntaina 5.12.2021 klo 21.00-24.00. Palvelu ei ole käytettävissä huoltokatkon aikana, joten myöskään Siltarahan laina-asiakirjojen allekirjoittaminen…

  Lue lisää

  Siltaraha Oy:n Tilinpäätös vuodelle 2021

  Kuluvaa vuotta on vielä tovi jäljellä, mutta alkaa olla jo hyvä aika tarkastella minkälainen vuosi on piakkoin päättymässä. Vuoteen lähdettiin…

  Lue lisää