Mistä rahoitus yrityksen investointeihin?

Laina pankista ei ole ainoa vaihtoehto hoitaa yritystoiminnan rahoitus. Siltaraha tarjoaa monipuoliset rahoitusvaihtoehdot yrityksen kasvulle. Lainaratkaisumme soveltuvat niin akuutteihin, pidempiaikaisiin, pieniin kuin isoihin lainatarpeisiin. Joustavuus on tärkeää lainaa hakiessa. Siltarahan tarjonta on erittäin kilpailukykyinen laina-ajan ja laina-summan, sekä hinnoittelun puolesta.
Tarjoamme lainaa aina 300 000 euroon asti!

Hae vakuudellista yrityslainaa osakeyhtiölle

Laskurilla voit arvioida lainasi suuruuden ja aikataulun. Kokeile laskuria ilmaiseksi ja tee hakemus nopeasti netissä tunnistautumisen jälkeen.

1000 € 300 000 €
Kuukausierä:
Kokonaismäärä:

Tarvitsetko isompaa lainaa?

Isompi vakuudellinen Yrityslaina on vastauksemme jatkuvasti kysyttyihin, isompien hankkeiden rahoittamiseen ja tämä tuote mahdollistaa yrittäjälle vieläkin isomman lainapääoman aina 300.000 euroon asti. Laina kuitenkin vaatii reaalivakuuksia. Iso yrityslaina hinnoitellaan tapauskohtaisesti, ja päätökseen tai lainatarjoukseen vaikuttaa haetun lainan lainan kesto (maturiteetti), liiketoimintaan liittyvät riskit ja lainan vakuuksien arvo ja likviditeettitaso. Voit hakea suurempaa lainaa aina 300 000 euroon asti. Täytä lainahakemus ja kerro yrityksesi rahantarpeesta sekä ilmoita tarjottavat vakuudet. Palaamme sinulle kun olemme tutkineet asiaa tarkemmin.
PS. Mikäli edelleen mietit, sitä nopeampaa vaihtoehtoa, niin tarjoamme osakeyhtiölle myös lainaa ilman vakuuksia – tutustu lainaan, joka on helppo ja nopea ratkaisu osakeyhtiöiden akuuttiin rahoitukseen. Henkilöyhtiöille tarjoamme erikseen lainaa täällä: lainaa toiminimelle.

Mikä?

Kenelle?

Yritysrahoituksen tarpeet voivat olla moninaiset

Miten?

Hae isompi vakuudellinen laina 50 000 – 300 000 €

Kokeile laskuria

Osakeyhtiöille

Yrityslaina

Siltaraha Yrityslaina voi olla apuna myös liiketoiminnan kasvuun ja investointeihin. Investointi voi olla pieni, kuten ravintolan jääkaappi tai suurempi, kuten isompi työkone. Kasvuun vaaditaan monella alalla suurempaa varastoa, mutta kassa on hetkellisesti tyhjä asiakkaiden maksuviiveiden johdosta.

Siltaraha Yrityslaina
 
 

Toiminimille

Yrityslaina

Pienyrityksessä varaston täydennys, henkilöiden palkkaus tai äkilliset laitehankinnat tarvitsevat aina resurssia eli rahaa. Tätä resurssia ei kuitenkaan aina ole heti saatavilla, joten monilla yrittäjillä laina mahdollistaa kasvun.
Siltarahan yrityslaina toiminimelle on helppo ja nopea turvata yrityksen kasvu ja toiminta akuuteissa tilanteissa.

Yrityslaina toiminimille

Ajankohtaista

Siltaraha Oy noteerattu jälleen Fintech Farmin listalla

Helsinki Fintech on jälleen listannut maamme suurimmat Fintech-yritykset vuoden 2021 taloustietojen perusteella. Yhtiöt on jaettu kolmeen kategoriaan yrityksen iän perusteella.…

Lue lisää

Ajankuvia pellonpientareelta – Syksyllä on kaksi vaihtoehtoa

Tämä moni-osainen sarja on kirjoitettu jo heinäkuun helteillä ja elokuun alussa. Kuluttajalle tilanne alkaa olla siinä mielessä paha, että käytettävissä…

Lue lisää

Ajankuvia pellonpientareelta – Huonoa johtamista

Kolmas kesällä 2022 kansaa puhuttanut aihe on ollut hoitojonot. Demarit, jotka mieltävät itsensä pienipalkkaisen (tai keskipalkkaisen) ja erityisesti naisvaltaisten tai…

Lue lisää