Yrityksen lainalaskuri

Laske osakeyhtiön lainalaskurilla yrityksellesi sopiva kuukausierä rahoitukselle. Voit valita kätevästi laina-ajan ja lainasumman ja näet heti kuukausierän lainallesi.

Hae Siltarahaa

Täytä y-tunnuksesi niin näet millaisia lainavaihtoehtoja tarjoamme sinulle

Laske laina

Y-tunnuksen mukainen yrityksen nimi

Kuukausierä 1010 €/kk Kokonaismäärä 6600
Tarvitset lainallesi 1 henkilön takauksen.
Jatka lainahakemukseen

Yrityslainalaskuri yrityksen rahoitukseen

Usealle yritykselle lainan hakeminen tulee ajankohtaiseksi, kun oma kassavirta ei riitä yrityksen pyörittämiseen. Toisinaan tarvitaan lainaa vauhdittamaan yrityksen kasvua tai pakolliset hankinnat ovat listalla. Kausivaihtelut ja yllättävät menot vaikuttavat yrityksen talouteen, jolloin yrityslaina voi myös olla tarpeen. 

Yrityslaina sopii monenlaiseen yrityksen tarpeeseen. Kun yrityslainaa lähdetään harkitsemaan omaa yritystä varten, ensimmäisenä kannattaa ryhtyä arvioimaan kuinka paljon lainaa todellisuudessa tarvitaan. Takaisinmaksuerät täytyy pystyä kuukausittain hoitamaan, joten siihen täytyy myös varautua. 

Kannattaa muistaa, että pelkän lainasumman lisäksi maksettavaksi tulee myös muita kuluja. Korko ja lainanhoitokulut nostavat lainan kustannuksia. 

Yrityslainalaskuri antaa osviittaa siihen, millaisilla ehdoilla voi saada lainaa yrityksen tilanteen mukaisesti. Takaisinmaksuaika ja lainakulut ovat myös asioita, joita kannattaa tarkkailla ja vertailla. Yrityslainalaskuri on kätevä tapa nähdä millaiseen lainasopimukseen voi päästä, joka helpottaa yritystoiminnan budjetointia ja lainan valitsemista. 

Yritysluottolaskuri helpottaa sopivan lainan valitsemista

Yritysluoton korko määritellään tapauskohtaisesti, mutta korkotason näet laskurin avulla. Laskurista näet myös selkeästi mahdollisen lyhennyserän kuukausittain, joka tekee talouden hallinnasta helpompaa. Laina-aika vaikuttaa kuukausierien suuruuteen –  mitä nopeammin pystyt maksamaan lainan takaisin sen parempi.

Siltaraha tarjoaa yrityslainoja niin toiminimille kuin osakeyhtiöille. Yristyrahoitus laskuri näyttää helposti lainakustannukset, kuukausierät, laina-ajan sekä lainan kokonaismäärän. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Siltarahan yrityslainoista. 

Katso laskurimme avulla itsellesi sopiva laina ja hae lainaa verkossa – saat lainan parhaimmillaan tilillesi jo seuraavana päivänä!