Väylä yrityksesi rahoitukseen.

Yrityslaina

Yrityksen toimialasta ja koosta riippumatta yritystoimintaan kuuluvat kassavirran vaihteluiden aiheuttamat sekä myös luonteeltaan yllättävät taloudenpidon haasteet. Näissä tilanteissa Siltarahan Yrityslaina on nopea ja helppo ratkaisu yrityksen rahoitustarpeeseen. Yrityslaina on tarkoitettu luottokelpoisille suomalaisille osakeyhtiöille ja henkilöyhtiöille, joille on mistä tahansa syystä syntynyt tarve saada yritykselle lainaa tai taata yritykselle luonteeltaan akuutti yritysrahoitus.

Joustavuus on tärkeä elementti yritykselle lainaa hakiessa. Siltarahan tarjonta on erittäin kilpailukykyinen laina-ajan ja -summan, sekä hinnoittelun puolesta. Tarjoamme yritykselle lainaa ilman vakuuksia, laina-ajan vaihdellessa kuukaudesta jopa vuoteen. Tarjoamamme yrityslaina on myös käytettävissä kaikkiin yrityksesi tarpeisiin. Tarkista haluamasi lainan hinta ja kuukausierä täältä.

  • Yrityslainan lainasumma voi olla 1.000–200.000 euroa ja laina-aika voi olla 1–36 kuukautta. (Henkilöyhtiöille lainasummat ovat 1.000–10.000 euroa ja laina-aika 1, 3 tai 6 kuukautta.)
  • Lainaa lyhennetään laina-aikana kuukausittain tasaerissä. Tarkista hinnat Lainalaskuristamme.
  • Siltarahan Yrityslainan hinnoittelu on selkeää ja avointa. Lainasta peritään kuukausierien yhteydessä lyhennettävä kiinteä toimituspalkkio. Lainasta ei peritä muita palkkioita tai kuluja, esimerkiksi korkoa.
  • Yrityslainan hakijana tulee olla suomalainen vähintään kaksi vuotta toiminut osakeyhtiö tai henkilöyhtiö.
  • Lainanhakijayrityksen edustaja (toimitusjohtaja, toiminimen haltija, hallituksen jäsen tai muu rekisteröity nimenkirjoittaja) tekee lainahakemuksen verkkopalvelussamme henkilökohtaisilla pankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteellaan.
  • Lainan vakuutena on luottokelpoisen henkilön (yhtiön edustaja tai muu hakijan nimeämä henkilö) antama omavelkainen takaus. Takaaja antaa takaussitoumuksen verkkopalvelussamme henkilökohtaisilla pankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteellaan. Takaajia henkilöyhtiöiden lainoihin tarvitaan kaksi.
  • Luottopäätös voidaan antaa heti kun lainahakemus on vastaanotettu ja takaaja on tutustunut lainan ja takaussitoumuksen ehtoihin verkkopalvelussamme.
  • Myönnetty lainasumma maksetaan yhtiön pankkitilille keskimäärin yhden pankkipäivän kuluessa siitä, kun viimeinenkin takaaja on allekirjoittanut takaussitoumuksen verkkopalvelussamme.
Henkilöyhtiöt ja toiminimet 1 000€ - 10 000€ Siirry lainalaskuriin
Osakeyhtiöille 1 000€ -300 000€ Siirry lainalaskuriin
Yrityslaina XL -> 500 000 asti € Siirry lainalomakkeelle
Siltaraha Factoring - myy laskusi! Lue lisää