Lyhytaikaista lainaa toiminimelle tai henkilöyhtiölle

Hei pienyrittäjä,

Siltarahan luotto yksinkertainen ja helppo ratkaisu saada lyhytaikaista lainaa toiminimelle tai henkilöyhtiölle.

1000 € 10 000 €
Kuukausierä:
Kokonaismäärä:

Mikä on yrityslaina toiminimelle?

Laina on yksinkertainen ja helppo ratkaisu saada lyhytaikainen rahoitus henkilöyhtiölle.
Lainaa henkilöyhtiöille

Kuka voi saada lainaa?

Laina on tarkoitettu kaikille henkilöyrityksille, joiden

Rahoitusta voit tarvita moniin eri kohteisiin:

Miten haen lainaa henkilöyhtiölle?

Toiminimellä toimiva yrittäjä voi hakea lainaa nopeasti verkkopalvelumme kautta – ilman ylimääräisiä paperitöitä.

Lainaa toiminimelle ja henkilöyhtiöille

Pienyrityksessä varaston täydennys, henkilöiden palkkaus tai äkilliset laitehankinnat tarvitsevat aina resurssia eli rahaa. Tätä resurssia ei kuitenkaan aina ole heti saatavilla, joten monilla yrittäjillä laina mahdollistaa kasvun.

Siltarahan yrityslaina toiminimelle on helppo ja nopea ratkaisu turvata yrityksen kasvu ja toiminta akuuteissa tilanteissa. Tarjoamme erittäin kilpailukykyistä lainaa henkilöyhtöille, jotka ovat toimineet vähintään kaksi vuotta ja ovat rekisteröityjä Suomessa.

Saat lainaa ilman vakuuksia, kun sinulla on kaksi henkilöä takaamassa henkilöyhtiön lainaa. Yrittäjä itse voi toimia toisena takaajana lainalle.

Laina-aika on toiminimilainassa 1, 3 tai 6 kuukautta. Maksat lainasta kiinteän toimituspalkkion, joten muita kuluja ei tule. Tiedät hyvin etukäteen lainanhoitomaksun kuukausittain.
Hae lainaa yllä olevalla lainalaskurilla ja tiedät tarkalleen minkä verran maksat lainaa kuukausittain. Voit kokeilla erilaisia laina-aikoja sekä summia, jotta näet mikä on sinulle sopivin kuukausierä lainan takaisinmaksuun.

Näin haet lainaa toiminimelle ja henkilöyhtiölle Siltarahalta

Lainaa toiminimelle ja henkilöyhtiöille

Lisää yrityksen kannattavuutta säästämällä kuluissa

Suomessa on yli 200 000 toiminimiyrittäjää ja ne toimivat lähes kaikilla aloilla palvelualoilta pienteollisuuteen. Osa toimii myös työnantajina, mutta suurin osa toiminimiyrittäjistä, eli oikeammin henkilöyhtiöistä on pieniä yhden henkilön yrityksiä. 

Toiminimen laina tulee ajankohtaiseksi varsinkin kun yritys tarvitsee ulkopuolista rahoitusta yritystoiminnan kasvattamiseksi, hankintoihin, palkkoihin tai kassan täydentämiseksi yllättävissä tilanteissa.

Kuka voi hakea lainaa toiminimelle?

Toiminimiyritys on periaatteessa sama kuin yrittäjä itse. Hän vastaa sen tuloista ja menoista omalla henkilökohtaisella riskillään. Toisin kuin osakeyhtiössä, missä yritys itsessään on oma jurdinen henkilönsä, henkilöyhtiössä yrittäjä ja yritys ovat sama asia. 

Toiminimen lainaa voi siis hakea yrittäjä itse eikä siihen tarvita yrityksen puolelta sen kummempaa päätöksentekoa.

Milloin toiminimen lainaa yleensä tarvitaan?

Toiminimen lainaa haetaan moneen tarkoitukseen. Usein kun firma aloittelee vasta toimintaansa, toiminimen lainat ja rahoitukset liittyvät laitehankintoihin ja siihen, että yritys saadaan tuottamaan tulosta. 

Myöhemmin tarpeita toiminimen lainalle on esimerkiksi laajennettaessa liiketoimintaa tai kausivaihtelusta johtuen. Myös kertaluonteiset yllättävät menot, kuten rikkoutuneiden laitteiden uusiminen, saattaa aiheuttaa tarvetta akuutille lainalle toiminimelle.

Mistä lainaa toiminimelle?

Toiminimen lainaa voi hakea useasta eri paikasta. Tavallisinta on hakea rahoitusta omasta pankista. Pankki arvioi yrityksen luottokelpoisuutta, eli toisin sanoen luottaako hän yrityksen ja yrittäjän takaisinmaksukykyyn. Pankki pyytää toiminimen lainaa vastaan tavallisesti reaalivakuuksia, eli toisin sanoen jotain yrityksen kiinteää omaisuutta. Usein toiminimiyrityksellä itsellään ei kuitenkaan ole välttämättä pankin vaatimia vakuuksia, joten pankin kanssa voi neuvotella yrittäjän henkilökohtaista lainaa yritykselle.  

Kätevä ja nopea tapa saada lainaa toiminimelle on henkilötakauksella toimivat online-yrityslainat, jotka auttavat varsinkin akuutteihin ja tilapäisiin lainatarpeisiin. Lue lisää yrityksen rahoitusvaihtoehdoista.

Ajankohtaista

Eveliinan kuulumisia

Tervehdys!Minulla on harjoituskausi jo kovassa vauhdissa kohti ensi vuotta. Tulossa on mielenkiintoinen ja oikea unelmien urheiluvuosi. Luvassa on heti maaliskuun…

Lue lisää

Kasvua taantumassa

Maailma on mullillaan. On Ukrainan sotaa, nyt jo Gazan sotaa. Inflaatiota on piisannut jo jonkin aikaa, vaikka laskemaan päin jo…

Lue lisää

Siltaraha Oy lähtee sponsoroimaan kahta suomalaista huippu-urheilijaa

Suomalaisena avainlippuyhtiönä olemme päättäneet markkinointimme osana lähteä tukemaan kahta suomalaista perinteisten lajien urheilijaa heidän tavoitellessaan arvokisamenestystä. Toinen urheilijoista on 800…

Lue lisää