Hae Yritysluottoa helposti

Hae Siltarahaa

Täytä y-tunnuksesi niin näet millaisia lainavaihtoehtoja tarjoamme sinulle

Laske laina

Y-tunnuksen mukainen yrityksen nimi

Kuukausierä 1010 €/kk Kokonaismäärä 6600
Tarvitset lainallesi 1 henkilön takauksen.
Jatka lainahakemukseen

Lisärahoitusta yrityksille

Usealle yritykselle tulee lisärahoituksen tarve eteen jossain vaiheessa yritystoimintaa. Tyypillisessä tilanteessa voidaan pikaisesti tarvita uusia hankintoja, varaston täydennystä, palkkoihin tukea, tai kaluston uusimista.

Liiketoiminta voi olla kausittain pysähtynyttä tai asiakkaiden maksut eivät ole saapuneet ajallaan, jolloin kassasta ei löydy tarpeeksi virtaa pakollisia investointeja varten. Syystä tai toisesta kassankierto ei pyöri totuttuun tahtiin ja yritys on vaikeassa tilanteessa. Näissä tilanteissa useissa yrityksissä aletaan kartoittamaan erilaisia lainavaihtoehtoja jotka voisivat olla nopeasti avuksi.

Yrityslainoja on monenlaisia, mutta kun tarvitaan nopeasti rahoitusta yritykselle, on yritysluotto helppo ja selkeä ratkaisu lyhytaikaiseen tarpeeseen.

Mikä yritysluotto on lyhyesti?

Varsinkin jos yritys on kasvanut nopeasti, syntyy useita erilaisia menoja joihin ei välttämättä budjetti nopealla tahdilla riitä. Tällöin rahoituksen harkitseminen yritystoiminnan varmistamiseksi tulee ajankohtaiseksi. Hankinnat täytyy pystyä tekemään ja työntekijöiden palkka varmistaa, jolloin yrityslaina on nopea apu.
Luottoa voi hakea pienet ja suuret yritykset, sekä vasta toimintansa aloittaneet yritykset. Tarjoamme luottoa niin osakeyhtiöille kuin myös henkilöyhtiöille. Miksi yritysluottoa kannattaa siis hakea ja miten hakuprosessi toimii?

Miksi hakea yritysluottoa?

Yritysluotton hakeminen kannattaa erityisesti silloin, kun yrityksen täytyy parantaa maksukykyään mahdollisimman nopeasti. Usein ei välttämättä ole aikaa odottaa maksujen saapumista, sillä investoinnit vaativat rahoitusta tässä ja nyt. Silloin luotto on oiva vaihtoehto, sillä sen hakeminen on vaivatonta, nopeaa ja helppoa. Nopea rahan saanti on helpotus tiukkojen aikojen rahoitusongelmiin.

Luoton hakeminen netissä on helppoa, sillä lainahakemuksen voit jättää sivuillamme ajasta ja paikasta riippumatta. Verkossa hakeminen helpottaa lainaprosessia, sillä aikaa ei kulu puolin ja toisin turhiin paperitöihin. Harva haluaa kuluttaa aikaa monimutkaisiin lainaprosesseihin, sillä helppous ja selkeys ovat asioita joita varmasti kaikki kiireiset yrittäjät arvostavat. Kun yritysluottosopimus on selkeä, on takaisinmaksu myös vaivatonta.

Luottoa hakiessa kannattaa kuitenkin tarkoin laskea, että mikä on omiin tarpeisiin sopiva summa. Lainasumman täytyy olla juuri sopiva, sillä liian pieni laina ei välttämättä riitä yrityksen rahoitustarpeisiin ja liian suuri summa voi koitua vaikeaksi maksaa takaisin. Lainalaskurin avulla voit laskea itselle sopivan kokonaissumman ja kuukausierän, sekä takaisinmaksuajan. Tarkista haluamasi luoton hinta ja kuukausierä täältä.

Yritysluottoa kannattaa siis hakea yritystoiminnan lyhytaikaiseen rahoittamiseen, sillä:

 • sitä on helppo hakea
 • nopea toimitus
 • ei sisällä piilokuluja
 • eikä reaalivakuuksia

Vakuudeton luotto yritykselle

Perinteisesti pankista lainaa hakiessa, useimmissa tilanteissa vaaditaan vakuus lainaa varten. Se voi olla joko osakkeita tai muuta omaisuutta. Meiltä voit kuitenkin hakea yritysluottoa ilman reaalivakuuksia. Luoton vakuutena toimii luottokelpoisen henkilön omavelkainen takaus, ja takaaja antaa takaussitoumuksen verkkopalvelussamme sähköisesti.

Kun ei vaadita vakuuksia, onnistuu luoton hakeminen varsin helposti. Luotonhakijayrityksen edustaja täyttää hakemuksen verkkopalvelussamme ja luottopäätös voidaan myöntää heti kun hakemus on vastaanotettu ja takaaja on allekirjoittanut ne verkkopalvelussamme.

Vakuudeton laina yritykselle on siis helppo rahoitusmuoto, sillä sen saaminen ei jää kiinni vakuuksien puutteesta. Kun aikaa ei mene vakuuksien käsittelemiseen ja paperitöihin, nopeuttaa se myös luoton saamisprosessia.

Yritysluotto ilman vakuuksia onnistuu helposti täyttämällä yksinkertaisen hakemuksen sivuillamme. Myönteisen luottopäätöksen saatuasi pääset hyvin nopeasti tekemään yritykselle tarpeellisia hankintoja, sillä rahat saapuvat tilillesi keskimäärin yhden pankkipäivän kuluessa takaussitoumuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Yritysluottojen vertailu on tärkeää, jotta pääset valitsemaan itsellesi sopivan luoton hyvillä lainaehdoilla. Tarjontamme on kilpailukykyinen niin takaisinmaksuajan kuin myös luottosumman puolesta. Tarjoamme joustavan takaisinmaksuajan ja yritysluoton ilman vakuuksia pitkällä maksuajalla. Voit hyödyntää luotosta saamaasi rahoitusta kaikkiin yrityksen tarpeisiin, ja löydät meiltä varmasti luoton, joka on sopiva omiin tarpeisiisi.

Miten haen yritysluottoa?

Hakevia yrityksiä koskee tietyt minimikriteerit, jotka yrityksen täytyy täyttää myönteisen päätöksen saamiseksi.

Luotto on tarkoitettu luottokelpoisille suomalaisille yrityksille, jotka ovat toimineet vähintään kaksi vuotta. Yrityksen koolla ei ole väliä, ja tarjoamme luottoa niin osakeyhtiöille kuin toiminimille. Takaisinmaksuaikamme on joustava ja tarjoamme pitkiä maksuaikoja.

Yritysluoton hakeminen on nopea ja simppeli prosessi, ja hakemuksen täyttämiseen menee muutamia minuutteja ja parhaimmassa tapauksessa voit saada rahat tilillesi saman päivän aikana!

Näin haet:

 1. Lainanhakija yrityksen edustaja tekee hakemuksen verkkopalvelussamme
 2. Takaaja lähettää takaussitoumuksen sähköisesti
 3. Luottopäätös voidaan myöntää heti kun luottohakemus on vastaanotettu ja takaaja on perehtynyt ehtoihin ja allekirjoittanut ne
 4. Otamme yhteyttä saman pankkipäivän aikana ja myönnetty summa maksetaan yrityksen pankkitilille keskimäärin yhden pankkipäivän kuluessa takaussitoumuksen saamisesta

Näin helposti ja vaivattomasti yritysluoton hakeminen onnistuu, joten jos yrityksesi tarvitsee akuuttia rahoitusta toiminnan varmistamiseksi, kannattaa lainaa hakea avuksi.

Lainalaskurista voit laskea omiin tarpeisiisi sopivan kokonaissumman ja kuukausierän. Siten pystyt budjetoimaan uusia tarpeellisia menoja ja varmistamaan yrityksen toiminnan jatkumisen.

Varmista siis yritystoimintasi kasvaminen yritysluoton avulla – joka on nopea ja helppo ratkaisu väliaikaiseen rahoitustarpeeseen. Yritysluottohakemuksen pääset tekemään täällä ja voit saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana.

Takaisinmaksu ja luoton takaus

Luottoa kuten muutakaan lainaa ei kannatta hakea ilman suunnittelua. Jokaisen yrittäjän tulisi miettiä myös tarkkaan esimerkiksi takaisinmaksua.

Kun haet luottoa, niin muista seuraavat asiat.

 • Miksi luotto haetaan ja mikä on syynä lainan tarpeelle?
 • Maksykysy sinun pitää olla siitä varma!
  Laske yrityksen liikevaihto ja tulot, vähennä siitä pakolliset menot, kuten liiketilan vuokra, julkiset maksut, vakuutukset, tarvikekulut, palkat jne. Laske kulut mieluummin liian suureksi kuin pieneksi. Näin saat varmuuden siitä, että yritys kykenee maksamaan kuukausittaiset lyhennykset eikä kassa ole liian tiukalla.
 • Kilpailuta yritysluotto netissä, niin säästät selvää rahaa.
  Siltaraha seuraa jatkuvasti markkinoita ja tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon. Siltarahan lainalaskuri kertoo hinnan selkeästi, mutta monella toimijalla saattaa vaihdella esimerkiksi kuukausittaiset lainan korot. Korot ovat olleet pitkään alhaalla vuonna 2020 ja taloudellisesti korkojen nousu lisää riskiä. Sen takia yksi selkeä lainannostopalkkio on erittäin luotettava. Myös lainaehdoissa voi olla eroja, perinteinen pankkisektori saattaa esimerkiksi asettaa osingonmaksukieltoja. Siltaraha mahdollistaa yrittäjille oman vallan päätöksenteossa.
 • Yritysluotto korko: Kun käytät laskuria sivuillamme, saat tiedon heti miten paljon maksat korkoa yritysluotostasi. Kiinteä kuukausierä helpottaa talouden suunnittelemista jatkossa. Esimerkiksi. isommassa lainassa yrityslainan korko on alkaen 4,95 %. Hae isompaa luottoa täältä.

Takaajat luottoa hakiessa

Lopuksi, pohdi yritysluoton hakemista toisen tai jopa useamman takaajan kanssa. Yrityksesi mahdollisuudet lainaan paranevat, kun riskiä on jakamassa useampi henkilö. Takaisinmaksusta on vastuussa useampi henkilö.