Ajankohtaista

Unelmien urheilukesä starttaa

Kevät on hurahtanut vauhdilla ja vauhtia on mukavasti riittänyt myös harjoituksissani. Maaliskuun harjoitusleiriltä Etelä-Afrikasta mieleeni jäi hieno treenipäivä, kun aamupäivällä juoksin lentävän 30 metrin ennätykseni ja iltapäivällä tein parhaimman vauhtikestävyysharjoituksen urallani tuohon asti. Eli käytännössä rikoin sekä nopeutta että kestävyyttä mittaavissa harjoituksissa treeniennätykseni saman päivän aikana.

Lue lisää

Yhtiökokous 2024

Siltaraha Oy:n varsinainen yhtiökokous järjestetään perjantaina 31.5.2024 Clarion Aviapolis -hotellissa osoitteessa Karhumäentie 5, 01530 Vantaa

Kokouskutsu liitteineen on lähetetty osakkeenomistajille 2.5.2024 heidän yhtiölle ilmoittamiin sähköpostiosoitteisiin. Niille osakkeenomistajille, joiden sähköposti ei ole tiedossa, on postitettu kutsu liitteineen.

Ohje yhtiökokoukseen ilmoittatumiseen, esityslista sekä muut kokoukseen liittyvät asiat löytyvät lähetetystä materiaalista.

Mikäli osakkeenomistaja haluaa tulla tutustumaan kokouskutsuun tai sen kanssa lähetettyyn materiaaliin, löytyy asiakirjat yhtiön molemmista toimipaikoista, Vantaan ja Oulun konttoreilta. Toimipisteissä ei kuitenkaan ole asiakapalvelua, eli pyydämme ilmoittamaan tulosta paikalle etukäteen. Toimistojen yhteystiedot löytyvät yhteistiedot -osiosta.

Lue lisää

Hyvää vappua!

Toivotamme kaikille hauskaa vappua!

Palvelemme tiistaina 30.4.2024 klo 15 asti, ja seuraavan kerran olemme paikalla torstaina 2.5.2024. Lainanhaku on kuitenkin avoinna myös vappuna, ja lainahakemukset käsittelemme vapun jälkeen.

Lue lisää

Hauskaa pääsiäistä!

Siltarahan väki toivottelee yrityslaina-asiakkailleen ja sijoittajilleen rauhaisaa pääsiäisen aikaa.

Asiakaspalvelun puhelinlinjat avautuvat jälleen pääsiäisen jälkeen tiistaina klo 10.00. Lainahakemuksia pystytte kuitenkin jättämään palveluun pitkin pääsiäisen pyhiä, ja tiistaista alkaen olemme hakemuksen jättäneisiin tuttuun tapaan yhteydessä. Valitettavasti VismaSignin osalta on Visman väki edelleen huoltotöissä, joten palveluun tunnistatumisessa saattaa olla ongelmia. Näissä tapauksissa pyydämme yrittämään myöhemmin uudestaan.

Lue lisää

Bensa loppu

Oi maamme Suomi on jatkanut politisoituneita lakkoilujaan jo useita viikkoja, ja bensa uhkaa jo pian loppua huoltoasemilta. Suomalaiset, tunnolliset hamstraajat, ovat luonnollisesti sankoin joukoin kerääntyneet huoltoasemille tyhjentämään säiliöt polttoaineista. Samaan tapaan, kun aikanaan koronapandemian aikana kauppojen hyllyt tyhjennettiin vessapaperista. Juuri kun on ehditty säikähtää perinpohjaisesti polttoaineiden loppumisen uhan takia, niin saatiin vieläkin pelottavampia uutisia.

Lue lisää

VismaSign -tunnistuksessa ongelmia

VismaSignissa on ilmennyt hitautta, joka koskettaa koko palvelua.Hitaus vaikuttaa niin kirjautumiseen Oma Siltaraha palveluun, kuin myös lainahakemusten jättämiseen sekä sopimusten allekirjoittamiseen. VismaSignin väki korjaa ongelmaa korkealla prioriteetilla. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa vaivaa.

Lue lisää

Lakkokevät

Suomella on pitkä historia lakkoilussa, ja tänä keväänä on jälleen menty pitkälle työmarkkinataisteluissa. Lakot ovat laajentuneet kattamaan talouselämälle ja yhteiskuntarakenteelle kriittisiä toimintoja. Yleisesti katsotaan, että nykyhallituksen talouslinja on suurin syypää ennätyksellisille työtaistelutoimenpiteille. Toisaalta hallitus on kuitenkin puun ja kuoren välissä, koska Suomen taloustilanne vaatii sopeutus- ja leikkaustoimenpiteitä. Yhtä kaikki, tilanne on kriittinen ja uhkaa pitkittää talouden lamaa.

Lue lisää

Eveliinan kuulumisia – Hallikausi vauhdissa

Tervehdys!
Hallikausi on jo pyörähtänyt hyvään vauhtiin ja käynnistin kauden viime viikolla Puolassa uudella sisäratojen Suomen ennätyksellä 2.01.57. Kilpailu oli tasokas ja pääsin juoksemaan mukavassa letkassa. Enpä ollut koskaan aikaisemmin juossut hallikisaa tuollaisella sisästadionilla ja innokkaan yleisön ympäröimänä. Kelpo kisa siis kaiken kaikkiaan.

Lue lisää

Onneksi olkoon Verneri Suhonen

Siltaraha Oy onnittelee sponsoriurheilijaansa, hiihtäjä Verneri Suhosta Vantaan SM-hiihtojen miesten sprintin hopeasta.

Lue lisää

Lakkoon mennään -lakkokevättä pukkaa

Tätä kirjoittaessa odotellaan suurlakkojen alkua. Eduskuntavaalien ja hallituksen muodostuksen jälkeen oli odotettavissa, että valittu talouslinja ja työelämäuudistukset tulevat vielä johtamaan laajoihin lakkotoimenpiteisiin uudistusten vastustamiseksi. Suomi on jo hiljalleen pääsemässä talouden alhosta parempia aikoja kohti, joten kaavaillut lakot tulevat kyllä siinä mielessä pahaan ajankohtaan. Vaarana on, että orastava positiivinen kehitys kääntyy jälleen synkempään suuntaan.

Lue lisää