Eveliinan kuulumisia – Hallikausi vauhdissa

Tervehdys!
Hallikausi on jo pyörähtänyt hyvään vauhtiin ja käynnistin kauden viime viikolla Puolassa uudella sisäratojen Suomen ennätyksellä 2.01.57. Kilpailu oli tasokas ja pääsin juoksemaan mukavassa letkassa. Enpä ollut koskaan aikaisemmin juossut hallikisaa tuollaisella sisästadionilla ja innokkaan yleisön ympäröimänä. Kelpo kisa siis kaiken kaikkiaan.

Hektinen hallikausi

Hallikauden kilpailuista on ollut hiukan hankalaa ilmoitella etukäteen, sillä kilpailukausi on lyhyt ja kansainvälisiä kisoja suhteellisen vähän. Kovatasoisiin startteihin on siis haastavaa päästä mukaan ja kisapaikka voi aueta todella lyhyelläkin varoitusajalla.

Kuten Puolan kisan tuloskin kertoo, syksyn harjoituskausi sujui pääpiirteissään hyvin. Harmillisesti tammikuun lopulla Etelä-Afrikan leirin viimeisellä viikolla selkäni oireili ja sen takia jouduimme jättämään hallikaudelle suunnitellut viimeistelevien viikkojen juoksuharjoitukset väliin ja muutenkin keventämään harjoittelua aiottua aikaisemmin. Selkä voi tällä hetkellä onneksi hyvin ja juokseminen sujuu. Hallikauteni päätähtäin on parin viikon kuluttua 1.-3.3.2024 Glasgowssa MM-hallien merkeissä. Jotta kunto on kova Glasgowssa, priorisoimme tähän väliin pienen harjoittelujakson. En siis kilpaile tänä viikonloppuna Tampereella SM-hallikilpailuissa. Sunnuntai-iltana minut voi kuitenkin bongata telkkarista Arto Nyberg-ohjelman vieraana YLE TV1 klo 18.45 alkaen.