Ohjeistus koronaviruksen aiheuttamiin maksuvaikeuksiin Siltarahan Yrityslaina-asiakkaille

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen Siltaraha Oy sekä meidän kumppanimme OK Laskutus / OK Perintä ovat saaneet yhteydenottoja koskien lainansuorituksia.

  • Siltarahan käyttämässä laskutusjärjestelmässä on ainoastaan mahdollista tehdä laskulle eräpäivän siirto 14 vuorokauden ajaksi koroitta ja kuluitta.
  • Valitettavasti teknisistä rajoitteista johtuen Siltarahan käyttämä laskutusjärjestelmä ei ”taivu” kesken sopimuskauden, joten maksuvapaa kuukausi tai maksuerän pienentäminen sopimuksen mukaisesta kuukausierästä jälkikäteen ei valitettavasti ole mahdollista.

Ymmärrämme kuitenkin tilanteen vakavuuden, ja olemme nyt sopineet OK Laskutuksen / OK Perinnän kanssa, että mitä aikaisemmassa vaiheessa olet yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa, niin pystyt sopimaan itsellesi ja yrityksellesi yksilöllisen ja tilanteeseesi sopivan maksuerän huomattavan joustavin ehdoin.

Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät aina laskulta. Olethan myös yhteydessä OK Laskutukseen, mikäli haluat siirtää laskusi eräpäivää 14 vuorokaudella.