Siltaraha Oy noteerattu jälleen Fintech Farmin listalla

Helsinki Fintech on jälleen listannut maamme suurimmat Fintech-yritykset vuoden 2021 taloustietojen perusteella. Yhtiöt on jaettu kolmeen kategoriaan yrityksen iän perusteella. Siltaraha siirtyi vuonna 2021 scaleup-listalle 6-10 vuotta liiketoimintaa harjoittaneiden yritysten joukkoon. Aiemmin Siltaraha on luokiteltu startup-yritykseksi. Scaleup-yritysten kategoriassa Siltaraha on harvoja yritysrahoitusta tarjoavia yrityksiä, jotka ovat nousseet listalle.

Vuonna 2021 Siltarahan kotimaisuus yrityslainojen tarjoajana korostui ja asiakassuhteet syvenivät. Yhä useampi asiakas palaa uudelleen Siltarahan asiakkaaksi, mikä kertoo uskollisesta asiakaskannasta. Liiketoiminta kasvoi vuonna 2021 verrattuna aikaisempaan vuoteen. Vaikka Siltarahan liikevaihdon kasvu oli vuonna 2021 maltillista, on Siltaraha vakauttanut asemansa kotimaisena yrityslainojen tarjoajana suomalaisten yritysten silmissä.

Vuoden 2022 aikana Siltarahan liiketoiminta on jatkanut kasvuaan, ja kasvu onkin ollut reilumpaa, sillä liikevaihdon osalta on jo nyt tässä vaiheessa vuotta ylitetty miljoonaan euron raja, Ukrainan sodasta ja energiakriisistä huolimatta. Vakaan asemansa ansiosta Siltaraha on jatkanut tänäkin vuonna suomalaisten yritysten suosiossa. Siltarahan yrityslainaa haetaan monipuolisesti kaikenlaisille yrityksille ja erilaisiin rahoitustarpeisiin ympäri Suomea.

Lue lisää Helsinki Fintech listauksesta!