Siltarahalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Siltaraha Oy on ollut Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys 13.3.2020 alkaen, ja 24.4.2020 julkaistussa tiedotteessa Suomalaisen Työn Liiton toimikunta on myöntänyt Siltarahalle Suomalaista Palvelua Avainlippu-merkin käyttöoikeuden.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä, ja se voidaan myöntää Suomessa tuotetuille palveluille sekä Suomessa valmistetuille tuotteille. Merkkiä hallinnoi Suomalaisen Työn Liitto. Avainlippu-merkki auttaa asiakasta valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon. Suomalaisten hyvin tuntema merkki on viestinyt kotimaisuudesta jo yli 50 vuotta.

Yksityisellä rahoitussektorilla, myös vakuudettomien yritysluottojen tarjoajien keskuudessa, useat isot toimijat ovat ulkomaisessa omistuksessa. Voimme ylpeänä todeta, että Siltaraha Oy on noussut 100% suomalaisena yrityksenä suomalaisen työn lipunkantajaksi ja pk-yrittäjän kumppaniksi yrityslainan osalta. Olemme erittäin otettuja meille myönnetystä Avainlipusta, ja siitä, mitä se edustaa. Varsinkin näin Vapun, suomalaisen työn päivän aattona.  

Avainlipulla haluamme tuoda yhä vahvemmin esiin Siltarahan Yrityslainapalvelun taustalla olevan suomalaisen työn. Kaikki yrityslaina -palvelumme on tuotettu Suomessa, työllistämme suomalaisia ja maksamme myös kaikki veromme ainoastaan Suomeen.

Meillä Avainlippua voidaankin pitää eräänlaisena suomalaisen työn symbolina. Valitsemme aina Avainlipulla merkittyjä palveluita ja tuotteita, sekä kannustamme valinnoillamme myös muita tekemään samalla tavalla. Erityisesti näinä haastavina aikoina.

Voi lukea lisää Avainlipusta Suomalaisen Työn Liiton sivuilta: https://avainlippu.suomalainentyo.fi/