Siltarahan mahdollistama valmistautuminen urheilukesään 2024

Yleisurheilukesä on jo kovassa vauhdissa ja tätä upeaa kahden arvokisan kesää varten haaveissani oli ollut mahdollisuus päästä panostamaan harjoitteluun ja harjoitteluolosuhteisiin paremmin kuin koskaan aikaisemmin urheilu-urallani. Ilokseni Siltaraha lähti minun pääyhteistyökumppaniksi viime syksynä ja on ollut mahdollistamassa tämän urheilu-unelman toteutumista.

Kun olimme ensimmäistä kertaa yhteyksissä, Siltarahan tarjoama yrityslaina ei ollut minulle urheilijana ennestään kovin tuttu konsepti. Halusin siis tutustua siihen tarkasti ja pian ymmärsin, että yritysmaailmassa Siltarahan tarjoamalle helpolle ja nopealle rahoitusvaihtoehdolle on paikkansa.

Viime syksynä pohtiessani yhteistyötä, oli mielestäni hienoa, kuinka Siltarahan Jukka rauhallisesti vastaili minua askarruttaneisiin kysymyksiin ja kertoi tarkemmin Siltarahan toiminnasta. Minun mielenkiinto ja luottamus Siltarahaa kohtaan vahvistui, kun tutustuin heidän arvomaailmaansa. Siltaraha haluaa aidosti tarjota luotettavan vaihtoehdon ratkaisemaan yritysten akuuttiin rahantarpeeseen liittyviä tilanteita.

Lisäksi huomasin Siltarahan olevan suomalainen avainlippuyritys, sekä halukas taistelemaan suomalaisten liikkumattomuutta vastaan tukemalla suomalaisia urheilijoita ja näin luomaan liikunnallisia esikuvia sekä inspiroimaan ihmisiä liikunnan ja urheilun pariin. Hyvillä mielin syksyllä lyötiin kättäpäälle ja ylpeänä edustan Siltarahaa urheilukentällä juostessani. Hienoa, että Siltarahan kautta löytyi väylä mun urheilu-uran rahoittamiseen paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

Siltarahalta saamani taloudellisen tuen avulla pystyin kustantamaan useamman leirijakson treenikauden aikana optimaalisissa olosuhteissa, joissa pääsin keskittymään täysin harjoitteluun ja palautumiseen, kun kaikki arjen ylimääräiset häiriötekijät pystyttiin jättämään kotiin.

Siltarahan sponsorituen mahdollistamalla panostuksella optimaaliseen harjoitteluympäristöön oli välittömiä positiivisia vaikutuksia havaittavissa jo harjoitusleirien aikana. Kovatehoisia harjoituksia pystyttiin lisäämään ja etenkin niiden laatu ja treenien onnistuminen oli parempaa luokkaa kuin koskaan ennen. Treeneissä niin nopeus- kuin kesto-ominaisuudet tuntuivat kehittyvän hienosti.

Onnistuneen harjoituskauden ansiosta on ollut itsevarma tunne heti tämän kilpailukauden alusta lähtien, kun tiedän olevani paremmalla tasolla kuin koskaan aikaisemmin. Heti alkukesästä paransinkin ennätystäni jo kahteen kertaan. Vaikkei yleisurheilun EM-kilpailuista tullut vielä toivomaani finaalipaikkaa, oli se erittäin tärkeä arvokilpailukokemus, josta saan ammentaa oppia seuraavia varten. 

Näistä lähtökohdista on hyvä jatkaa kesän kisakautta seuraavaksi tiistaina 18.6. Turussa Paavo Nurmi Gamesin merkeissä.

Kuvat: Diego Menzi