Vaalipäivä ja pääsiäinen on pian täällä!

Varaudu vaalitulokseen ja lähde pääsiäisen viettoon hyvissä mielin!

Pääsiäinen ja vaalit ovat ihan ovella. Etukoodilla koroton, kuluton maksuvapaa kuukausi! Eduskuntavaalit pidetään nyt sunnuntaina 14.4.2019 ja seuraavalla viikolla on pääsiäinen pitkine pyhineen. Näin on siis lyhyessä ajassa paljon merkityksellisiä päiviä. Ja kuten kaikissa vaaleissa, osa tulee iloitsemaan, ja toiset tulevat pettymään, eikä sillä ole väliä onko kyseessä äänestäjä vai ehdokas. Poliittisiin näkemyksiin ja kantoihin me emme ota täällä Siltarahassa sen enempää kantaa sen enempää kuin toteamalla, että vain äänestämällä voi vaikuttaa. Nukkuvien puolueeseen kuuluminen kun ei tule mitään muuttamaan. Pääsiäinen on puolestaan ylösnousemuksen juhla, johon liittyy kärsimysnäytelmä. Sunnuntaiset vaalit voivat olla sitä joillekin ehdokkaille, puolueaktiiveille ja jopa äänestäjille, riippuen tuloksesta. Lisäksi pääsiäinen tarkoittaa yrittäjille mahdollisesti taas yhtä sesonkia, joko hiljaista tai täyttä, ja ehkä jopa aikaa hiljentyä omien läheisten parissa. Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia siis riittää, eikä ne rahoitustarpeet tule mihinkään pk-yrittäjältä loppumaan. Oli sitten vaalit, pääsiäinen, joulu tai juhannus.

Ilmainen etukoodi yrittäjälle!

Siltarahakin ottaa osaa pian koittaviin juhlapyhiin, eli vaalipäivään ja pääsiäiseen, tarjoten kaikille yrittäjille etukoodilla niin sanotun lyhennysvapaan maksukuukauden. Tämä koskee kaikkia uusia lainoja. Käytä koodia ”Pääsiäinen” Koodin ansiosta Siltarahan Yrityslainan ensimmäinen kuukausi on maksuvapaa. Jos haet esimerkiksi lainan 15.04.2019 ja se myönnetään sinulle samana päivänä, maksat ensimmäisen lainan kuukausierän vasta 15.06.2019. Näin ollen saat lainaasi yhden ylimääräisen, maksuvapaan kuukauden heti alkuun.

Lainalaskuri kertoo selkeästi lainan kokonaishinnan

Siltarahan Yrityslainaa lyhennetään lainalaskurin mukaisesti tasaerissä ja tiedät jo ennalta, mitä yrityksesi lainasta tulet kuukausittain maksamaan. Me Siltarahassa uskomme, että ylimääräiselle lyhennykselle on nyt käyttöä, varsinkin kun yrittäjän tarpeet näin uuden eduskunnan aloittaessa ovat mitä moninaisemmat. Esimerkinä, lainojamme on haettu tässä kevään varaston rahoitukseen, kalustoinvestointeihin, käyttöpääoman lisäämiseksi,  kiiretyövoiman palkkaukseen, taktisiin tarkoituksiin tuloslaskelman saralla ja vaikkapa yrittäjäpariskunnan itsensä hemmotteluun. Siltarahan Yrityslaina on mitä helpoin keino hankkia helpotusta akuuttiin kassavirtavaihteluiden tasaamiseen, tai pidemmän aikavälin tarpeisiin. Laina-ajat alkavat 1:kkn mittaisesta lainasta aina jopa 36:n mittaiseen laina-aikaan. Pääomia on mahdollista hakea aina 1 000 – 300 000 €:n välillä. Mikäli sinulla ei ole nyt tarvetta hakea Siltarahan ilmaisella hakemuksella Yrityslainaa, vinkkaa tarjouskoodista toiselle yrittäjäkollegalle. Lainan haku on mahdollista ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä ja rahat voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä. Huomioitahan että hakemuksia käsitellään kuitenkin vain pankkipäivisin ja nopeimmillaan lainahakemus käsitellään alle tunnissa! Siltarahan valikoimissa on myös Siltarahan Yrityslaina XL, jossa voidaan räätälöidä laina tarjottavien vakuuksien suhteessa ja myös yhteistyökumppanin tarjoama Siltaraha Factoring -laskurahoituspalvelu.

Pääsiäisen tarjous voimassa 23.04.2019 asti!

PS. Se on myös päivä, jolloin uusi eduskunta aloittaa työt. Muista seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Twitter Instagram