Laina-aikoja pidennetty

Laina-aikoja laajennetaan jatkuvasti, lainamäärän mahdollisuudet nousevat - Pienyritysten rahoitusmahdollisuudet kehittyvät näin ollen huimaa vauhtia. Pankkien perinteisen tarjonnan tyrehtyessä ja rahoituksen saamisen keston pidentyessä kohtuuttomasti, on tilalle rahoitustarpeita täyttämään syntynyt uutta korvaavaa tarjontaa, muun muassa. Siltarahan kaltaisten toimijoiden taholta.

Vaihtoehtoinen rahoitus markkinoilla jo vuosia

Tänä päivänä yrityslainaa on ollut tarjolla jo vuosia. Alunperin lainasummat olivat hyvin pieniä ja laina-ajat lyhyitä. Markkinoiden kehittyessä luonnollisesti myös lainasummat ovat kasvaneet ja takaisinmaksun ajat pidentyneet. Viimeisimpänä lainamaturiteetit 30 ja 36 kuukautta on lisätty hiljattain Siltarahan valikoimiin. Tämä lisää entisestään joustavuutta yrityksen rahoitusmahdollisuuksiin. Uudet maturiteetit pienentävät kuukausimaksujen suuruutta ja siten mahdollistavat yrityslainan käytön jopa pienehköihin investointitarpeisiin.

Tiukemmat kriteerit laina-aikoja laajennettaessa

Pidemmät laina-ajat toki myös vaativat yritykseltä enemmän kriteereitä täyttyväksi. Toimintahistorian tulee olla pidempi ja toiminnan kannattavuuden hyvä. Maksuviiveitä ei juuri saa olla ja taloudenpidon tulee muutenkin olla moitteetonta. Toinen takaaja vaaditaan jo pienemmistä lainasummista. Jokainen ymmärtää, että mitä pidemmäksi laina-ajat venyvät, sen enemmän asioita voi tapahtua ja suhdanteet vaihdella. Siten pitkät lainat sisältävät lainanantajalle huomattavasti enemmän riskiä kuin lyhyet. Tästä syystä vaatimukset lainaajalle ovat luonnollisesti kovemmat kuin lyhyemmissä lainoissa. Toki on myös hyvä huomata, että lainan hakijalle voi olla mahdollista myöntää lyhyempi ja/tai pienempi laina vaikka rahkeet ei ihan haettuun lainaan riittäisikään.

Tarjonta lisääntyy, hinnat laskee - Yrittäjä hyötyy

Online yrityslainojen tarjonnan kasvaessa ja kehittyessä, niistä on tullut yhä tärkeämpi pienten yritysten rahoitusratkaisujen muoto, aina akuutista kassanhallinnasta jopa pienten investointien ylivuotiseen rahoittamiseen. Tarjonnan lisääntyminen on saanut myös aikaan tunnettuuden kasvua ja ennen kaikkea myös hintojen laskua. Siltaraha on aina ollut ja pyrkii jatkossakin olemaan yksi yrityslainojen markkinan hintajohtajista ja lisäksi palvelumme on äärimmäisen nopea vastaten nyky-yrittäjien rahoituspalvelulta odottamia tarpeita, eri laina-aikojen joustavilla vaihtoehdoilla. Tervetuloa asiakkaaksi! Muista seurata meitä myös somessa, Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa