Siltaraha laajentaa henkilöyhtiöiden lainatarjontaa

Siltaraha Oy laajentaa Siltarahan Yrityslaina- tuoteperheen lainatarjontaa henkilöyhtiöille.

Tarjoamme jatkossa Siltarahan yrityslainoja toiminimi, ay, ja ky -yrityksille myös 9 ja 12 kuukauden maturiteetilla. Lisäksi laskimme vaadittavien takaajien lukumäärän yhteen luonnolliseen luottokelpoiseen henkilöön 5000 euron ja sitä pienempien lainojen osalta.

”Olemme saaneet kesän aikana paljon kysyntää henkilöyhtiöiltä toivomuksena helpottaa heidän taloudellista asemaansa. Näin ollen haluamme tarjota helpotusta COVID-19 pandemian aiheuttamien vaikeuksien osalta myös henkilöyhtiöille ja niiden kautta yritystoimintaa harjoittaville pk-yrittäjille. Toivotamme kaikki uudet ja vanhat henkilöyhtiöyrittäjät lämpimästi tervetulleiksi Siltarahan laina-asiakkaiksi”, toteaa liiketoimintajohtaja Pekka Pursiainen.

Siltaraha Oy on rahoittanut kotimaisia PK-yrityksiä jo vuodesta 2016, ja yhtiölle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. Tavoitteenamme on edesauttaa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä yritysrahoitusmarkkinoilla.

Siltarahan Yrityslaina on helppo ja nopea tapa saada rahoitusta yrityksen akuuttiin rahantarpeeseen. Tarjoamme Yrityslainaa osakeyhtiöille 1000-300 000 euroa 1-36 kuukauden maksuajalla, sekä henkilöyhtiöille 1000-10 000 euroa 1-12 kuukauden maksuajalla. Yrityslainoihimme vaaditaan henkilötakaus. Siltarahan tarjonta on kilpailukykyinen sekä lainan takaisinmaksun että lainasumman osalta.