Factoring nyt uutena palveluna Siltarahan kautta!

Factoring -palvelua on kyselty meiltä tasaisin väliajoin heti lainojen myöntämisestä alkaen, eli sitä, voisimmeko ostaa asiakasyritystemme laskuja. Siltarahan ydinosaaminen on kohdistettu yrityslainoihin, mutta iloksemme voimme kertoa, että olemme löytäneet kumppanin tuottamaan palvelua kanssamme! Näin ollen Siltarahan asiakas saa saman tutun verkko-osoitteen alta sekä yrityslainapalvelut, että myös laskurahoitustarjoukset. Siltarahan tyyliin palvelu on jälleen tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi. Voit myydä vaikka vain yhden laskun, ilman mitään määräaikaisia sopimuksia!

Palvelun edut

Laskurahoitus on joustava ja toimiva rahoitusratkaisu juuri niille yrittäjille, joilla on laadukkaita laskusaamisia myytäväksi. Se tehostaa yrityksesi kassanhallintaa. Saat rahaa myyntisaataviasi vastaan ja voit keskittyä omaan liiketoimintaasi – me hoidamme kumppanimme kanssa kaiken muun! Toiset yritykset eivät halua velkaantua ja jos halutaan pitää tietty taso taseessa oman pääoman suhteen, voi laskurahoitus olla todella toimiva vaihtoehto kassanhallintaan vieraan pääoman sijaan, jos mittarina halutaan käyttää omavaraisuusastetta. Siltaraha Factoring toteutetaan valitun ja laadukkaan kotimaisen palveluntuottajan toimesta, joten asiakkaanamme voit olla luottavainen siitä, että saat jälleen toimivaa palvelua kotimaiselta yritykseltä. Tässä keskeisimmät edut tiivistettynä:
 • Saat rahat heti eikä sinun tarvitse odotella asiakkaasi suoritusta eräpäivään tai myöhempäänkin
 • Säästyt itse maksunvalvonnalta
 • Asiakkaasi pysyvät tyytyväisenä, sillä heillä säilyy sovittu maksuaika
 • Voit aina itse valita myytävät laskut, sillä voit myydä tarpeen mukaan vaikka vain yhden laskun kerralla
 • Nopea ja helppo palvelu
[caption id="attachment_220" align="aligncenter" width="463"]Laskurahoitus Factoring-palvelu auttaa kassanhallinnan ongelmissa[/caption] Factoring käytännössä Laskujen myyminen on yrittäjälle hyödyllistä, sillä laskutetut rahat saa käyttöön välittömästi ja sitä kautta sijoitettua yrityksen toimintaan heti uudelleen. Yrityksen ei tarvitse enää odotella normaaleja maksuaikoja, esimerkiksi kahta viikkoa, vaan rahat ovat välittömästi käytössä esimerkiksi maksamattomiin palkkoihin tai vuokriin. Toimivan kassavirran merkitys yritykselle on taloudellisesti erittäin tärkeää. Toimi näin:
 1. Tee lasku palveluista tai myydyistä hyödykkeistä asiakkaalle.  Palvelun kannalta olisi paras, jos laskua ei ole vielä edes lähetetty, mutta jo lähetetty lasku ei ole este.
 2. Lataa lasku Siltaraha.fi-sivustolle.
 3. Saat tarjouksen sähköpostiisi saman arkipäivän aikana. Tarjouksessa kerrotaan, kuinka paljon Siltaraha voi maksaa kyseisestä laskusta yrityksellesi.
 4. Hyväksyt tarjouksen sähköpostilla, jos se on yrityksellesi sopiva.
 5. Siltarahan kumppani ottaa yhteyttä asiakkaaseesi tämän jälkeen ja varmistaa, että laskun myynti sopii myös heille.
 6. Rahat siirretään yrityksen tilille heti hyväksymisen jälkeen. Maksu voi olla yrityksen tilillä jopa saman päivän aikana tarjouksen pyytämisestä.
 7. Kumppani valvoo asiakkaasi maksua, kunnes suoritus saapuu.
Myytävän laskun tulee olla:
 • Erääntymätön, mielellään vähintään 7 vuorokautta maksuaikaa jäljellä
Helppoa ja yksinkertaista, eikö vain!

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat asiakkaat Siltarahan Factoring -laskurahoituspalvelun asiakkaaksi!

Ja mikä parasta, laskurahoituspalvelua voi hyödyntää, vaikka yrityksellä olisi avoin Siltaraha Yrityslaina.