Siltaraha Oy jälleen mukana FinTech Farmin listalla

Helsinki Fintech on jälleen listannut Suomen suurimmat Fintech-yritykset vuoden 2022 taloustietojen perusteella. Listauksessa yhtiöt on jaettu kolmeen kategoriaan yrityksen iän perusteella. Siltaraha on mukana scaleup-listalla, jossa on mukana vuosina 2013-2017 perustettuja yrityksiä.

Siltaraha on harvoja yritysrahoitusta tarjoavia yrityksiä scaleup-yritysten listalla. Siltaraha oli myös viime vuonna scaleup-listalla, ja aikaisempina vuosina Siltaraha on luokiteltu startup-yritykseksi. Lue lisää Helsinki Fintech listauksesta täältä.

Siltaraha päässyt myös Kauppalehden Menestyjä-yritysten joukkoon

Siltaraha on myös päässyt mukaan Kauppalehden Menestyjät-listalle ja ansainnut Menestyjä-sertifikaatin. Suomalaisista osakeyhtiöistä vain 8% kuuluu Kauppalehden Menestyjiin. Jotta yritys saa Menestyjäluokituksen, tulee sen olla taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoa. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä, jota mitataan kuudella eri osa-alueella: kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus sekä riskinsietokyky. Lue lisää Menestyjä-sertifikaatista täältä.