Siltaraha Oy sai arvostetun Suomen Vahvimmat -sertifikaatin

Siltaraha on vastaanottanut arvostetun Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, vahvasta luottoluokituksesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Suomen Asiakastieto myöntää Suomen Vahvimmat sertifikaatteja, ja sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen. Suomen Vahvimmat sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa.

”Suomen Vahvimmat -sertifikaatti todentaa asemamme luotettavana ja vahvana toimijana kotimaisessa pk-yritysrahoituskentässä. Nyt tällä hetkellä ajat Suomen taloudessa ovat haasteelliset, mutta koko Siltarahan henkilökuntaa ja johtoa kannustaa vahva luottamus perustehtäväämme. Teemme työtä kotimaisten pk-yritysten ja koko elinkeinoelämän hyväksi. Siihen meillä on erinomaiset edellytykset, osaaminen ja kokemus”, sanoo Siltarahan liiketoimintajohtaja Pekka Pursiainen

Siltaraha Oy on rahoittanut kotimaisia yrityksiä jo vuodesta 2016, ja yhtiölle on myös myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. Siltarahan tarkoituksena on tarjota helppo ja nopea ratkaisuyritysten lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin, ja tavoitteena on edesauttaa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä yritysrahoitusmarkkinoilla.

Yritysten rahoitustarpeet ovat hyvin moninaiset riippuen toimialasta, yrityksen koosta ja rahoitusrakenteesta. Siltaraha Oy:n lainatarjonta pyrkii tarjoamaan vastauksen mahdollisimman moneen tarpeeseen.

Siltaraha Yrityslaina

Osakeyhtiöille: 1000–300 000 euroa, laina-aika 1-36 kuukautta. Käyttöpääoma tarpeisiin ja pieniinvälttämättömiin investointeihin. Lainaan vaaditaan henkilötakaus joko 1 tai 2 henkilöltä riippuen laina-ajasta ja lainasummasta.

Henkilöyhtiöille: 1000–10 000 euroa, laina-aika 1-12 kuukautta. Yrittäjien kassanhallinta- ja pienhankinta -tarpeisiin. Lainaan vaaditaan aina 1 tai 2 luonnollisen henkilön omavelkainen takaus.