Tiedote: Siltaraha ja Sortter yhteistyössä yrityslainojen vertailussa

Siltaraha ja lainavertailualusta Sortter toimivat yhteistyössä yritysasiakkaiden laina- ja rahoitustarpeissa. Sortterin vertailualustalla suomalaiset yritykset hoitavat talousasioitaan ja etsivät tarpeeseensa sopivaa laina- tai rahoitustuotetta.

“Yhteistyö Sortterin kanssa tuo mukanaan sen, että Siltarahan yrityslainoja on tarjolla merkittävälle joukolle yritysasiakkaita Sortterin vertailupalvelun yhteydessä”, kertoo Siltarahan liiketoimintajohtaja Pekka Pursiainen.

”Suomalaisilla yrityksillä on yhä monipuolisempia rahoitustarpeita. Yrityslainojen vertailu digitaalisessa ympäristössä on vaivatonta ja ilmaista, ja siksi lainojen vertailusta onkin tullut viime vuosina yhä suositumpaa. Asiakkaillemme on tärkeää löytää ehdoiltaan kannattavin yrityslainavaihtoehto helposti. Lisäksi heille on olennaista, että rahoituskumppani kykenee vastaamaan yrityksen tarpeisiin myös tulevaisuudessa”, toteaa Sortterin liiketoiminta- ja kehitysjohtaja Reetta Sinelampi.

“Siltarahan tavoitteena on tunnistaa yrittäjän rahoitustarpeet ja tarjota vaivattomasti lyhytaikaisia rahoitusratkaisuja. Yrityslainamme auttaa yrittäjiä akuuteissa tilanteissa, joissa yritys tarvitsee nopeita ratkaisuja kassanhallintaan ja käyttöpääoman lisäykseen", Pursiainen tiivistää.

Siltaraha ja Sortter seuraavat aktiivisesti markkinaa ja sen alati muuttuvia tarpeita sekä kehittävät yhteistyötä jatkuvasti.

Siltaraha lyhyesti

Siltaraha Oy on rahoittanut kotimaisia Pk-yrityksiä jo vuodesta 2016, ja yhtiölle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. Siltarahan tavoitteena on edesauttaa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä yritysrahoitusmarkkinoilla, ja yhtiö onkin auttanut satoja pk-yrittäjiä akuutissa rahoitustarpeessa. Siltarahan Yrityslaina on helppo ja nopea ratkaisu yrityksen lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen. Hinnoittelu on selkeää ja läpinäkyvää, ja lainan kuukausierän sekä lainan kokonaismäärän suuruuden tietää tarkkaan etukäteen. Siltaraha tarjoaa yrityksille lainaa henkilötakausta vastaan.

Sortter lyhyesti

Sortter on suomalainen vuonna 2018 perustettu lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa kuukausittain yli 150 miljoonan euron edestä luottohakemuksia. Sortter vertaa pankkien lainatarjoukset – aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat hotellit. Sortter järjestää yksilölliset lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näyttää reilusti kaikki lainaehdot helposti vertailtavassa muodossa. Sortter palvelee sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä yrityslainojen ja laskurahoituksen kilpailutuksessa.

Siltaraha Oy

Pekka Pursiainen

pekka.pursiainen@siltaraha.fi

Sortter Oy

Reetta Sinelampi

reetta.sinelampi@sortter.com